waarom werken met flexxgroup?

Jouw organisatie is constant in beweging; logisch dat jouw behoefte naar personeel meebeweegt! Je wilt vooruit en inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Wij helpen je naar die volgende stap door jouw organisatie of evenement te voorzien van kwalitatieve en flexibele medewerkers. Hoe kunnen we jou vooruit helpen? 

Vraag offerte aan

Wij zijn een jonge Rotterdamse organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Door onze ervaring en expertise zijn wij dé specialist in flexibele arbeid en dienstverlening. We werken op basis van uitzenden, detacheren of werving en selectie en zijn actief in zeer diverse branches. Hierdoor kunnen we je altijd een passende oplossing bieden die jouw organisatie vooruit beweegt.

Waarom kies je voor FlexxGroup?

FlexxGroup biedt jouw organisatie een ongeëvenaarde service. Het samenbrengen van opdrachtgevers en medewerkers, door middel van persoonlijk contact, het stellen van de juiste vragen én het hebben van een flexibele instelling, is wat we het liefste doen. We bieden een zeer breed pallet aan mogelijkheden in diverse branches. We zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw en techniek, horeca, verkeer en veiligheid, facilitair, receptie en administratie, klantenservice, schoonmaak en logistiek. Daarbij kunnen we een totaalpakket leveren waarin wij je ook ontzorgen op het gebied van materialen en middelen. Een evenement organiseren? FlexxGroup en partners helpen je graag met conceptontwikkeling en bedrijfskleding op maat! Kortom: FlexxGroup heeft alles in huis om jouw organisatie of evenement vooruit te helpen. 

Diensten van FlexxGroup  

Ben je op zoek naar personeel dat flexibel inzetbaar is voor jouw bedrijf? Het team van FlexxGroup staat voor je klaar! We bieden verschillende diensten om jouw zoektocht naar kwalitatief personeel uit handen te nemen. Zo hebben wij uitzendkrachten, matchen wij opdrachtgever en werknemer voor detacheringswerkzaamheden, verrichten we werving- en selectie opdrachten en bieden wij volledige ontzorging door middel van outsourcing. We bieden deze diensten aan binnen verschillende branches zodat we jouw organisatie vooruit kunnen helpen! Lees hieronder meer over onze diensten of vraag direct een offerte aan

Uitzenden

Als je kiest voor uitzenden dan stellen wij personeel beschikbaar aan jou als opdrachtgever. Hierbij gaat het om uitzenden op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Jij geeft aan wat jouw organisatie nodig heeft en wij zorgen voor de juiste match! Door een grote database met zowel startende als ervaren medewerkers kunnen wij op korte termijn aan jouw personeelsbehoefte voldoen. Gedoe met vacatures en sollicitaties blijft je dus bespaard, zodat jij je kan focussen op je core business. 

Meer over uitzenden

Detacheren

Liever meer vastigheid? Dan is detacheren, op tijdelijke of vaste basis, een goede oplossing. Ook bij detacheren stellen we personeel beschikbaar tegen een afgesproken tarief. Door de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans is een werkgever verplicht om binnen maximaal 3 jaar (of 3 arbeidscontracten) te beslissen of een gedetacheerde medewerker een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

Meer over detacheren

Werving en selectie 

Wil je graag een medewerker in vaste dienst aannemen? Ook hier kan FlexxGroup jou ontzorgen. Wij nemen het werving- en selectieprocedure graag uit handen om op zoek te gaan naar een ervaren professional die past binnen jouw organisatie. Het proces is persoonlijk en zorgvuldig opgezet: van het gezamenlijk opzetten van een vacature en werving, tot een uitgebreide selectieronde en het aanbieden van passende kandidaten. Jij vertelt ons je wensen en wij zorgen voor de juiste match die jouw organisatie vooruit helpt!

Meer over werving & selectie

Outsourcing 

Met outsourcing besteed je taken uit aan professionals binnen de branche, zodat jij en jouw team kunnen focussen op jullie core business! Met de gemotiveerde werknemers via FlexxGroup ben je altijd verzekerd van kwaliteit, flexibiliteit én zekerheid. Denk vooruit! Outsourcing heeft verschillende voordelen, maar het meest genoemde voordeel bij outsourcing is toch wel kostenbesparing en het beperken van risico’s. Je profiteert namelijk van een verhoogde efficiëntie door medewerkers die weten wat ze doen!

Meer over outsourcing

Onze branches

Binnen welke branche kunnen we jou van dienst zijn?

klantenservice verkeer & veiligheid facilitair horeca productie & logistiek bouw & techniek receptie & administratie

 

FlexxGroup als partner

Met FlexxGroup als partner ben je verzekerd van een ervaren specialist. We geven jou en je organisatie advies en bovenal concrete en haalbare oplossingen. We passen onze dienstverlening aan op jouw wensen en dragen zorg voor de juiste uitvoering van je project.  Je krijgt een direct aanspreekpunt waardoor je ten allen tijde kunt rekenen op een snelle service. Daarbij zijn we elke minuut van de dag, zeven dagen per week, bereikbaar voor onze werknemers en opdrachtgevers; via de telefoon, maar ook via WhatsApp, e-mail en onze social kanalen.