Verkeer & Veiligheid

FlexxGroup werkt met een netwerk van 150 betrouwbare en gecertificeerde verkeersregelaars door heel Nederland. Zij dragen bij aan de veiligheid en zijn inzetbaar bij calamiteiten, evenementen en wegwerkzaamheden. Wij helpen je vooruit!

Neem contact op

Verschillende functies in het verkeer

FlexxGroup heeft een groot team verkeersregelaars klaarstaan voor verschillende taken. Onze verkeersregelaars kunnen onder andere assisteren op plekken waar wegwerkzaamheden plaatsvinden, zorgen voor een goede doorstroom op evenementen en leiden het verkeer in goede banen bij calamiteiten. Als je verkeersregelaars nodig hebt bij een andere situatie, kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor FlexxGroup

In Nederland zijn veel wegen, dat leidt dus ook tot veel wegwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rotonde aanleggen, bomen snoeien of het asfalt vervangen. Tijdens deze werkzaamheden is het belangrijk dat er gecertificeerde beroepsverkeersregelaars op locatie zijn die de veiligheid waarborgen. 

Zonder verkeersregelaars kan er chaos ontstaan op een locatie, daarom is het belangrijk dat er verkeersregelaars op locatie zijn die adequaat, daadkrachtig en snel handelen. Onze verkeersregelaars zijn allemaal in het bezit van VCA, GPI en de landelijke aanstellingspas. Daarnaast zijn ze flexibel inzetbaar tegen scherpe tarieven. Alle medewerkers zijn representatief en dragen professionele fluorescerende verkeersregelaarskleding. Bij FlexxGroup is, naast het leveren van onze verkeersregelaars, ook het plaatsen van verkeersmaatregelen en het opstellen van verkeersplannen mogelijk. Tevens hebben wij de mogelijkheid voor het uitvoeren van aanvullende functies, zoals veiligheidsman spoor, beveiliger en poortwachter.

Bij FlexxGroup geloven we dat iedereen een kans verdient en willen we een maatschappelijke bijdrage leveren; daarom werken we nauw samen met het UWV en het Werkgeversservicepunt in diverse gemeentes. Om diezelfde reden ondersteunen wij onze medewerkers in het behalen van hun bevoegdheid en bieden we inzet van SROI personeel. Totale ontzorging via FlexxGroup, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Vraag offerte aan

Diensten van FlexxGroup

FlexxGroup is specialist in flexibele arbeid en dienstverlening en biedt hierin verschillende diensten. Met deze diensten kunnen wij meebewegen met jouw (veranderende) vraag naar personeel. De vier diensten die wij bieden zijn: uitzenden, detacheren, outsourcing en werving & selectie. 

Uitzenden

Heb jij graag de beschikking over personeel op flexibele basis tegen een afgesproken tarief? Bijvoorbeeld bij ziekte, verlof of een evenement? Dan is uitzenden een ideale oplossing. Wij zorgen voor de juiste match die past bij jouw organisatie en jouw wensen. Zo helpen wij jou vooruit. 

Detacheren

Structureel een kracht nodig? Als je op zoek bent naar meer vastigheid dan is detacheren wat voor jou. Ook hier stellen wij personeel beschikbaar tegen een afgesproken tarief. Of je deze werknemer tijdelijk of vast in dienst wil nemen, bepaal je zelf.

Outsourcing

Organiseer je een evenement en wil je jouw verkeers- en veiligheidsdiensten volledig uitbesteden aan FlexxGroup? Dat kan! Wij voorzien jouw evenement van de meest ervaren medewerkers zodat alles in goede banen wordt geleid. Inclusief materialen natuurlijk! 

Werving & selectie

Een medewerker vast in dienst nemen maar niet de tijd of middelen om een sollicitatieproces te starten? Ook hierin ontzorgt FlexxGroup je. Wij nemen het werving- en selectieproces volledig over en gaan voor jou op zoek naar dé match voor jouw organisatie.

Meer over onze diensten