Werken via FlexxGroup

Jouw carrière start hier

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou? 

Bekijk onze vacatures

Hou je van dynamiek, ben je flexibel en hou je van afwisseling? Dan maken we graag kennis. Wij zijn er voor iedereen die opzoek is naar de perfecte jobmatch in welke vorm dan ook. We werken op basis van uitzenden, detacheren of werving en selectie. Wat jouw wens ook is, we brengen je naar de volgende stap die het beste past bij jouw situatie.

Bij ons kan het!

Ons motto is: ga vooruit! Zo kun je via ons meerdere functies tegelijk bekleden. Zo kun je de ene dag ingezet worden als barmedewerker en de lekkerste drankjes bereiden. De volgende dag leidt jij als verkeersregelaar het verkeer in goede banen op een drukbezocht evenement. Doordat we je de mogelijkheid bieden om meerdere functies tegelijk te bekleden kun je op diverse vlakken ervaring opdoen en groeien.

Wil je weten in welke branches FlexxGroup actief is? Bekijk dan onze Branches-pagina

FlexxGroup brengt je vooruit

Wij denken in kansen; daarom is bij ons alles mogelijk. Als je maar vooruit wil. De belangrijkste eigenschap die je bij FlexxGroup daarom nodig hebt, is wilskracht. Als je wil, bieden we je een opleiding of training aan om verder te komen in je functie. We laten je groeien en ontwikkelen. FlexxGroup brengt je vooruit! 

Over ons

Bij ons draait het om mensen. We hebben een no-nonsense mentaliteit en denken altijd in kansen. Heel cliché, maar ons motto is: waar een wil is, is een weg. En die gaat vooruit. We zetten ons dan ook altijd vol in om jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen. Met onze persoonlijke, informele maar zorgvuldige aanpak houden we de lijnen kort. Dit geldt vanaf de allereerste kennismaking tot aan de begeleiding op jouw eerste werkdag en de evaluatie na de eerste werkweek. We vinden jouw mening en ideeën belangrijk en gaan dan ook altijd voor de perfecte match.

Schrijf je in

 

Wij denken in kansen; daarom is bij ons alles mogelijk. Als je maar vooruit wil. De belangrijkste eigenschap die je bij FlexxGroup daarom nodig hebt, is wilskracht!

Neem contact op