Over ons

FlexxGroup is in 2016 opgericht door Roland van Pelt en Leonard de Lange. Jaren eerder leerden zij elkaar kennen als student-chauffeur bij hetzelfde uitzendbureau, maar al snel deden ze meer dan chauffeuren alleen en dachten de heren: “Dit kunnen we ook zelf opzetten”. En zo begon het! Met heel veel lef en ambitie zetten ze hun eigen bedrijf op, wat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot FlexxGroup: een succesvolle organisatie waar honderden ambitieuze en talentvolle medewerkers werkzaam zijn. 

Bekijk ons team

 

Ons doel

Bij FlexxGroup werken we iedere dag hard om voor onze opdrachtgevers en werkzoekenden de perfecte match te vinden. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket van strategische en duurzame oplossingen op maat aan te bieden. Doelgerichte en kostenefficiënte oplossingen voor de korte en lange termijn, waarmee we hen zoveel mogelijk ontzorgen. 

“Wij voelen ons iedere minuut van de dag verantwoordelijk voor de mensen die voor FlexxGroup werken.”

We houden van korte lijnen, naar zowel onze opdrachtgevers toe als onze werknemers. Met persoonlijk contact en dus één aanspreekpunt geven we je advies, concrete en haalbare oplossingen en zorgen we voor de uitvoering, wanneer nodig ook op locatie, zodat je of jouw onderneming nooit stil hoeft te staan. 

Specialist in flexibele arbeid

Als specialist in flexibele arbeid en dienstverlening, creëren we graag die flexibele personeelsschil voor organisaties die te maken krijgen met een verandering van werkdruk. Op basis van uitzenden, detachering of het uit handen nemen van de werving & selectie procedure. FlexxGroup zorgt altijd voor een oplossing. 

Dit doen we door voor onze opdrachtgevers op zoek te gaan naar die ervaren professional die écht binnen jouw bedrijfscultuur past en gepassioneerd is in zijn vak. Voor werkzoekenden zoeken en vinden we altijd een oplossing die jou vooruit brengt. We vinden de beste match! 

Vooruit!

FlexxGroup bestaat uit een sterk team van experts. We hebben een no-nonsense mentaliteit waarin denken, durven en doen centraal staan. We denken altijd in oplossingen. Met onze energie en lef weten we snel te schakelen en tot actie over te gaan. Want door te bewegen en te groeien, kom je vooruit en ontstaan er nieuwe kansen en uitdagingen. En alleen op dié manier kun je stappen zetten. Vooruit!


Bekijk onze branches 

 

Het begin van FlexxGroup

Roland van Pelt en Leonard de Lange besloten in 2015 het roer om te gooien, en met succes! FlexxGroup bestaat inmiddels zeven jaar en is uitgegroeid tot een jong en energiek bedrijf met een groot netwerk aan talenten. Waar beide heren zijn begonnen als studentchauffeur bij een uitzendbureau, staan ze nu aan de andere kant en houden ze zich dagelijks bezig met de wereld van recruitment mooier én persoonlijker maken.

 


2014

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanagers bij een uitzendbureau, zijn Roland en Leonard allebei doorgegroeid tot vestigingsdirecteur. Vanuit die rol hebben ze een vestiging opgezet in Rotterdam en sturen ze een groot team van enthousiaste medewerkers aan.

2016

In 2016 zijn de bedrijfsactiviteiten van die Rotterdamse vestiging overgenomen en is vervolgens FlexxGroup opgericht. Een grote stap, maar Roland en Leonard waren vastberaden om FlexxGroup door te laten groeien tot een succes. 

2017

In 2017 zijn de activiteiten van Cratos Event & Traffic Support en Cratos Business Support overgenomen door de FlexxGroup. Met deze strategische overnames heeft FlexxGroup een grotere landelijke dekking verkregen.

2018

In 2018 nam FlexxGroup een verkeersregelaars bedrijf over. Zo konden ze voldoen aan de vraag naar meer betrouwbare en gecertificeerde verkeersregelaars.

2019

In 2019 werd FlexxGroup Facility opgericht: een duurzaam schoonmaakbedrijf die zoveel mogelijk werkt met nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines. 

2020

In 2020 nam FlexxGroup een uitzendbureau over dat gespecialiseerd is in horecadiensten. Hierdoor heeft FlexxGroup een grote poule aan horecamedewerkers opgebouwd die flexibel inzetbaar zijn in diverse functies.

Vandaag 

Tegenwoordig zijn er honderden ambitieuze medewerkers werkzaam bij FlexxGroup. Elke dag is een kans om het nog beter dan gisteren te doen. Fouten maken mag, daar leren we van. Je leert door te doen en te ontdekken, en dat kan in de praktijk. Wij hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen. Bij FlexxGroup brengen we organisaties en werknemers in beweging. Samen vooruit! 

Onze diensten

Ons team

Ontmoet hier de matchmakers van FlexxGroup. We helpen je graag vooruit en staan voor je klaar om je volgende stap te realiseren.

 

Bekijk ons team

Werken bij FlexxGroup

Als je bij FlexxGroup werkt dan ben je niet alleen verzekerd van een leuke tijd, maar we zorgen ook dat jij je verder kan ontwikkelen en vooruit komt! 

Lees meer

 

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?


Bekijk vacatures