Werken bij FlexxGroup

Je kunt niet alleen werken via FlexxGroup, ook binnen FlexxGroup zelf zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! 

Over FlexxGroup

FlexxGroup bestaat uit een team van getalenteerde en betrokken medewerkers. Doordat het team relatief klein is, zijn er onderling korte lijntjes. Hierdoor kun je snel schakelen en is de sfeer gezellig en informeel. Onze professionele specialisten helpen, informeren en ondersteunen elkaar waar nodig. Elke dag proberen zij met elkaar het beste resultaat te behalen.

Meer over ons

 

Met FlexxGroup kom je vooruit 

Als je bij FlexxGroup werkt dan ben je niet alleen verzekerd van een leuke tijd, maar we zorgen ook dat jij je verder kan ontwikkelen en vooruit komt! Er is genoeg ruimte voor zelfontplooiing en je zult merken dat jouw mening en ideeën echt meetellen binnen onze organisatie. Gezamenlijk stellen we doelen op en werken we aan een continue verbetering van onze dienstverlening en jouw ontwikkeling. Bij FlexxGroup kun je jezelf zijn en werken we samen aan de missie om mensen vooruit te helpen met een baan die écht bij ze past!

Werken in Rotterdam

Ons kantoor is gevestigd in het mooie Rotterdam: namelijk op het Rotterdam Airportplein. In het Fletcher hotel bezetten wij een aantal kantoorruimtes. Parkeren? Dat kan simpelweg in de parkeergarage van het gebouw!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op 

010 - 303 5030

Wij denken in kansen; daarom is bij ons alles mogelijk. Als je maar vooruit wil. De belangrijkste eigenschap die je bij FlexxGroup daarom nodig hebt, is wilskracht!

Neem contact op