Facilitair

Niets is fijner dan werken en gasten ontvangen in een schone omgeving. Het schoonhouden van jouw kantoor of hotel draagt bij aan je eigen werkervaring, maar zeker aan de totale beleving van jouw klanten of gasten. FlexxGroup helpt jouw organisatie vooruit door alle facilitaire werkzaamheden uit handen te nemen. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar! 

Neem contact op

Facilitaire dienstverlening voor jouw kantoor of hotel

Niet lullen maar poetsen! FlexxGroup is een no-nonsense en hands-on organisatie die jou volledig ontzorgt. Wij kijken altijd naar hoe we samen iets beter kunnen doen en dus vooruit komen. Zo maken we bijvoorbeeld niet schoon volgens een vast werkschema, maar maken we schoon wat vies is. Een flinke tijd- en geldbesparing: we maken niet onnodig schoon maar zorgen telkens voor een frisse werkomgeving. Dit doen we op een duurzame manier door te ondernemen volgens Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarbij kopen we enkel duurzame middelen en materialen in én maken we gebruik van ozonwater: een duurzaam en krachtig schoonmaakconcept, waardoor gebruik van chemicaliën verleden tijd is. Met dit schoonmaakconcept wordt 99,9% zorgvuldig ontsmet. 

Waarom kiezen voor FlexxGroup?

FlexxGroup is een jonge Rotterdamse organisatie met een missie: organisaties vooruit helpen door het vinden van de juiste match tussen organisaties en medewerkers. Met persoonlijk contact, deskundig advies, concurrerende tarieven en met oog op kwaliteit en service dragen wij zorg voor de reiniging van jouw kantoor of hotel. Wij bieden een breed pallet aan mogelijkheden op het gebied van facilitaire dienstverlening; van kantoren en hotels tot specialistische reiniging en huismeesters.  Wij vinden altijd een oplossing die jou beweegt waar je heen wilt en wat jouw bedrijf nodig heeft. Op een duurzame manier!

Vraag offerte aan 

De medewerkers van FlexxGroup

De gezondheid en het enthousiasme van ons personeel is belangrijk voor ons. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en krijgen daarbij de kans zich te ontwikkelen door middel van diverse trainingen. Door onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid is ons ziekteverzuim en verloop zeer laag te noemen. Naast het werken volgens de MVO, werken we ook nauw samen met het UWV en het Werkgeversservicepunt in diverse gemeenten.

Meer over onze diensten