Receptie & administratie

Als organisatie wil je constant vooruit en inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Op zoek naar een visitekaartje voor jouw bedrijf? Een eerste aanspreekpunt voor je klanten die ook nog eens orde schept in de administratie? FlexxGroup zorgt voor ondersteuning en versterking bij de groei van jouw bedrijf door jou te helpen aan kundig personeel. Door jou te voorzien van ervaren receptionist(e), gastheren en -vrouwen en administratieve medewerkers helpen we jouw organisatie vooruit. 

Neem contact op

Efficiëntie én een sterke customer experience

FlexxGroup heeft ervaren medewerkers die bij kunnen dragen aan de efficiëntie én volledige customer experience binnen jouw bedrijf. Onze receptionistes zetten vanaf het eerste moment de juiste toon bij jouw klanten en doen er alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. Van het welkom heten, het aanbieden van een bak koffie, tot het begeleiden naar hun afspraak. Daarnaast zijn onze medewerkers perfect in staat om telefoontjes aan te nemen en deze adequaat door te verbinden naar de juiste personen. Jouw receptiediensten echt naar een hoger niveau tillen? Met effectiviteitsmetingingen nemen we jouw receptiediensten onder de loep en met concrete optimalisaties zorgen we voor een frisse wind door jouw organisatie. Bij FlexxGroup zoeken we altijd naar de juiste match die jouw organisatie ondersteunt en vooruit helpt. 

Waarom kiezen voor FlexxGroup?

In FlexxGroup vindt jouw organisatie een professionele en ervaren partner. Je krijgt één aanspreekpunt die alle zorg uit handen neemt en jouw organisatie deskundig adviseert. We zijn persoonlijk, enthousiast en zorgzaam; mensen blij maken en vooruit helpen zit ons nou eenmaal in het bloed. Daarnaast werken wij met een geavanceerd recruitmentsysteem waarin we een groot bestand aan enthousiaste kandidaten hebben verzameld. Middels dit systeem krijgen we de inzichten die we nodig hebben om jou van die perfecte match te voorzien. Een onuitwisbare indruk voor jouw klanten, een professionele uitstraling en een verbeterslag maken op het gebied van je administratie? FlexxGroup helpt je graag vooruit! 

Vraag offerte aan

Onze diensten

Als specialist in flexibele arbeid en dienstverlening biedt FlexxGroup verschillende diensten. Door deze diensten bewegen we mee met jouw steeds veranderende vraag naar personeel. Hierin bieden we vier verschillende opties: uitzenden, detacheren, outsourcing en werving & selectie. 

Uitzenden

Kies je voor uitzenden, dan kies je voor personeel op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Jij vertelt ons je wensen en wij zorgen voor de juiste match! Wij helpen je vooruit door op korte termijn aan jouw personeelsbehoefte te voldoen.

Detacheren

Als je op zoek bent naar meer vastigheid dan is detacheren een goede oplossing. Ook bij deze dienst stellen wij personeel beschikbaar tegen een afgesproken tarief. Of je deze werknemer tijdelijk of vast in dienst wil nemen, is aan jou.

Outsourcing

Jouw receptiediensten uitbesteden aan FlexxGroup? Dat kan! Wij bieden ervaren receptiemedewerkers die jouw organisatie volledig ontzorgen. Wij regelen de volledige planning zodat je altijd een bemande receptiebalie hebt. Altijd een gastvrije ontvangst voor je klanten en bezoekers waar jij geen omkijken meer naar hebt!

Werving & selectie

Een medewerker vast in dienst nemen maar niet de tijd of middelen om een sollicitatieproces te starten? Ook dan kan FlexxGroup je vooruit helpen. Wij nemen het werving- en selectieproces graag uit handen en gaan voor jou op zoek naar die ervaren persoon die binnen jouw organisatie past.

Meer over onze diensten