Werving en selectie

Iedere ondernemer weet; het vinden van de juiste kandidaten is een tijdrovende klus. Vacatures schrijven, sollicitaties doornemen, een selectie maken, sollicitatiegesprekken voeren en een uiteindelijke beslissing maken. Dat is niet zomaar en als ondernemer investeer je die tijd liever in andere zaken, dat begrijpen wij! Bij FlexxGroup nemen we daarom dit proces uit handen en vinden wij jouw de beste kandidaat.

Offerte aanvragen 

Op zoek naar de perfecte match

Wil je graag een kandidaat aannemen in vaste dienst of juist voor een korte opdracht? We gaan met jou in gesprek om het ideale functieprofiel op te stellen. Dit gaat veel verder dan de juiste opleiding en vaardigheden. Wij gaan op zoek naar een ervaren professional die écht past in jouw bedrijfscultuur en gepassioneerd is voor het vak. Vervolgens voeren wij alvast een aantal sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten. Zo krijg je keuze uit de best matchende kandidaten.

Expert in diverse branches

Ben jij op zoek naar een ervaren Sales medewerker die jouw team kan ondersteunen? Kun je extra hulp gebruiken bij de administratie óf in de bouw? FlexxGroup brengt jouw organisatie in beweging! We hebben een groot netwerk aan talenten die klaarstaan om de functie te vervullen en zijn specialist in de volgende branches: 

  • Receptie & administratie

  • Horeca

  • Klantenservice

  • Verkeer & Veiligheid

  • Bouw & Techniek

  • Productie & Logistiek

  • Facilitair

Vacature plaatsen

Op zoek naar de perfecte match? Ga vooruit! Plaats geheel vrijblijvend een vacature op onze website. We kijken naar de functie en het profiel waar je naar op zoek bent en nemen contact met je op om dit verder te bespreken. Wanneer alles helder is, gaat ons team van ervaren recruiters aan de slag met het selecteren van talenten die bij de vacature passen. Waar wacht je nog op? 

Plaats jouw vacature

FlexxGroup brengt organisaties in beweging

Bij FlexxGroup brengen we opdrachtgevers en werknemers samen. Dit doen we door middel van persoonlijk contact, het stellen van de juiste vragen én het hebben van een flexibele instelling. Daarbij leveren we een all-in pakket waarin wij je ook ontzorgen op het gebied van materialen, middelen en advies. Door ons team van professionals de werving en selectie te laten doen, bespaar je kostbare tijd én ben je verzekerd van de beste match.

Waar mogen we je bij helpen? 

Ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.