Uitzenden

Op zoek naar flexibel personeel? Voor zowel korte als lange opdrachten matchen wij talenten van kwaliteit. Bij uitzenden stellen wij personeel beschikbaar op flexibele basis en tegen een afgesproken all-in tarief. We zijn gespecialiseerd in diverse branches, zoals verkeer, horeca, administratie en bouw. In combinatie met onze jarenlange ervaring hebben we binnen no-time personeel dat bij jouw organisatie past.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor medewerkers van FlexxGroup? 

Uitzenden betekent voor jou geen gedoe met vacatures, sollicitaties en gesprekken. Door een grote database met startende en ervaren medewerkers kunnen wij op korte termijn aan jouw personeelsbehoefte voldoen. Zo bespaar je veel tijd en kun jij focussen op je core business. Bij FlexxGroup heb je daarbij het extra voordeel dat we een all-in concept bieden. Dat betekent bijvoorbeeld dat schoonmakers gebruik maken van onze duurzame schoonmaakmiddelen en -materialen. Daarnaast faciliteren wij bij onze verkeersregelaarsdiensten tevens verkeersmaatregelen, bebording en verkeers- en vervoersplannen.

Medewerkers voor verschillende branches 

Van schoonmaakpersoneel tot projectleiders in de bouw, en van administratieve krachten tot partyplanners: bij FlexxGroup hebben we ervaring binnen diverse branches. Daarbij ben je verzekerd van de beste service, flexibiliteit en bespaar je kosten. Daarbij voorkom je bijvoorbeeld ook personeelstekorten door vakanties, ziekte, zwangerschap of piekdrukte. Medewerkers inlenen via FlexxGroup is de perfecte oplossing bij (tijdelijke) capaciteitsproblemen. 

We weten precies wat een werknemer binnen jouw branche maakt tot de perfecte kandidaat. Binnen welke branche zoek jij personeel? 

Flexxpools

Met ons slimme planningssysteem vraag je eenvoudig diensten aan wanneer het nodig is. Via dit systeem kunnen honderden medewerkers zich aanmelden voor de dienst, zodat het gat in de planning snel is opgelost. Onze Flexxpool is beschikbaar voor diverse functies in diverse branches. Medewerkers staan klaar voor ad hoc diensten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een langere periode diensten in te plannen. Ook bij ons planningssysteem staat de beste match voorop en maken wij een passende selectie op basis van de aanvraag. 

Waarom kiezen voor FlexxGroup?

Wij zijn een jonge Rotterdamse organisatie met een no-nonsense mentaliteit. We bieden verschillende diensten, maar ons doel is organisaties verbinden met kwalitatieve medewerkers. Wat de situatie binnen de organisatie ook is, we zorgen voor een passende oplossing die jouw organisatie vooruit beweegt. Dit doen we door middel van persoonlijk contact, het stellen van de juiste vragen én het hebben van een flexibele instelling. Daarbij ben je altijd verzekerd van de volgende voordelen: 

  • Medewerkers zijn flexibel inzetbaar;

  • Je beschikt snel over het juiste personeel;

  • Ideale oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen;

  • Eenvoudig diensten uitvragen via ons slimme planningssysteem;

  • Je kunt je richten op jouw core business.

Ben je op zoek naar gemotiveerde medewerkers?

Hebben jullie binnen de organisatie helpende handen nodig? En wil je volledig ontzorgd worden bij het wervingsproces? Neem contact met ons op om jouw vraag naar personeel te bespreken. Wij gaan vervolgens aan de slag om de geschikte medewerkers te vinden voor jouw organisatie. Daarbij hebben jullie altijd de laatste inspraak; dat betekent dat wij de werving doen, maar jullie zelf de keuze hebben of jullie iemand uitnodigen op een gesprek en aannemen. 

Neem contact op