Outsourcing

Ben je op zoek naar schoonmakers die geen hoekje overslaan? Of organiseer je binnenkort een evenement waar je extra hulp bij kunt gebruiken? Met outsourcing besteed je taken uit aan professionals binnen de branche, zodat jij en jouw team kunnen focussen op jullie core business! Met de gemotiveerde werknemers via FlexxGroup ben je altijd verzekerd van kwaliteit, flexibiliteit én zekerheid. Denk vooruit! 

Offerte aanvragen

Voordelen van outsourcing

Outsourcing heeft verschillende voordelen, maar het meest genoemde voordeel bij outsourcing is toch wel kostenbesparing en het beperken van risico’s. Je profiteert namelijk van een verhoogde efficiëntie door medewerkers die weten wat ze doen! Wanneer vakspecifieke kennis binnen jouw organisatie ontbreekt, is het namelijk voordeliger om een professional in te zetten die de nodige kennis en ervaring al heeft. Bij outsourcing laat je externe medewerkers doen waar ze goed én ervaren in zijn. Een win-winsituatie!  

Complete ontzorging 

Bij FlexxGroup is daarbij het extra voordeel dat we een all-in pakket bieden. Dat betekent bijvoorbeeld dat schoonmakers gebruik maken van onze duurzame schoonmaakmiddelen en -materialen, en wij bij onze verkeersregelaarsdiensten tevens verkeersmaatregelen, bebording en verkeers- en vervoersplannen faciliteren. Wel zo handig! 

Outsourcing binnen verschillende branches

Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, waardoor bedrijven elkaar juist goed kunnen helpen en aanvullen. Bij FlexxGroup zijn we gespecialiseerd in outsourcing in verschillende branches. Dit zijn met name de branches die niet tot de core business horen van bedrijven, waardoor outsourcing een betere en goedkopere oplossing is. Heb je hulp nodig in een andere branche of functie? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze pagina over uitzendkrachten. 

  • Facilitaire dienstverlening;

  • Verkeersregelaars;

  • Veiligheidsdiensten;

  • Evenementen;

  • Receptiediensten. 

Outsourcing via FlexxGroup

Wij weten als geen ander dat organisaties vaak hun handen vol hebben aan hun dagelijkse werk. FlexxGroup helpt daarom graag met het vinden van de beste kandidaten om werkzaamheden uit te besteden. Daarbij doen wij ook de werving en selectie om jou als opdrachtgever volledig te ontzorgen. Bij FlexxGroup helpen we zowel grote als kleine bedrijven met het vinden van de perfecte match. De voordelen van outsourcing via FlexxGroup op een rij: 

  • 100% leveringsgarantie;

  • Medewerkers zijn flexibel inzetbaar;

  • Je beschikt snel over het juiste personeel met de juiste certificeringen;

  • Ideale oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen;

  • Je kunt zich richten op je core business.

 

Wat jouw vraag ook is, het team staat voor je klaar. 

Neem contact op