Detacheren

Komt er een drukke periode aan voor jouw organisatie óf zit je er middenin? Met detachering via FlexxGroup zorgen we ervoor dat je binnen een mum van tijd een extra collega hebt met up-to-date kennis. Daarbij ben je altijd van verzekerd van kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid. Breng je organisatie in beweging, ga vooruit! 

Offerte aanvragen

Voordelen van detachering voor werkgevers

Met detachering huur je een professional in op vaste uurbasis tegen een uurtarief, maar wat zijn de voordelen? Een gedetacheerde werknemer brengt tal van kennis met zich mee. Zo hoef je niet te investeren in opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling, dat verloopt namelijk via FlexxGroup! Met detachering ben je er dus altijd zeker van dat je een vakbekwame collega krijgt! Een ander voordeel van detachering via FlexxGroup is dat we snel zorgen voor een goede match dankzij ons grote netwerk vol professionals. Daarbij nemen wij het gehele wervings- en selectieproces op ons, dat bespaart jou enorm veel tijd.

Zekerheid  

Personeelstekort, tijdelijke vervanging of extra kracht nodig bij grote projecten? In geval van detachering stellen wij personeel beschikbaar tegen een voordelig en duidelijk all-in tarief. Gedetacheerd personeel biedt je de zekerheid die je nodig hebt tijdens drukke periodes. Onze interim professionals zijn direct inzetbaar voor een voor een vast aantal uren. Daarbij is de inwerktijd korter door hun rijke ervaring. Waar wacht je nog op? 

Detacheren of uitzenden? 

Weet je niet zeker of uitzendkrachten of gedetacheerd personeel de beste keuze is voor jouw capaciteitsprobleem? Detachering biedt een oplossing bij een structureel tekort, waarbij iemand ook een detacheringscontract krijgt. Daarbij hebben beide partijen zekerheid en werk je aan een duurzame relatie. Ben je op zoek naar tijdelijke krachten die flexibel inzetbaar zijn? Dan is uitzenden voor jou de oplossing. Onze uitzendkrachten zijn beschikbaar voor zowel korte als lange opdrachten. Daarbij gaat het vaak om hulp tijdens piekmomenten of bij branches buiten jullie vakgebied. 

Wil je advies over wat jouw organisatie vooruit laat bewegen? Neem dan gerust contact met ons op, ons ervaren team staat klaar om mee te denken.

Detachering via FlexxGroup

Bij FlexxGroup helpen we bij het vinden van de beste match tussen werkgever en werknemer. We kijken naar de competenties die jij zoekt binnen de openstaande rol, maar ook naar een match op persoonlijk vlak. Zodra we een match hebben gevonden laten we dit natuurlijk meteen weten. De werving doen wij, maar de keuze ligt bij jou om iemand uit te nodigen op een gesprek! 

De voordelen op een rij: 

  • Scherpe all-in uurtarieven;

  • Zowel op tijdelijke als vaste basis mogelijk: parttime of fulltime;

  • Ideale oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen;

  • Vermindering van risico’s en kostenbesparing;

  • Grote database met gemotiveerde en ervaren detacheringskrachten;

De kleine lettertjes

​​Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid en de Wet Arbeidsmarkt in Balans is een werkgever verplicht om binnen maximaal 3 jaar (of 3 arbeidscontracten) te beslissen of een medewerker een vast contract voor onbepaalde tijd krijgt. Een groot voordeel van detachering is dat je een medewerker in totaal 5 jaar flexibele contracten aan kunt bieden voordat je verplicht bent over te gaan tot een vast contract.

Op zoek naar een collega? 

Neem contact met ons op! Wij helpen je in de zoektocht naar een gedetacheerde collega in verschillende branches, zoals administratie, receptie of logistiek. Ga vooruit!

Neem contact op