Bouw & Techniek

Heb je een personeelstekort en ben je op zoek naar gedreven, betrouwbare en flexibele vakmannen en -vrouwen die constant vooruit willen? Dan ben je bij FlexxGroup op de juiste plaats. Met ons landelijke netwerk van meer dan 150  enthousiaste medewerkers zijn er altijd specialisten beschikbaar die jouw organisatie vooruit helpen!

Neem contact op

Verschillende functies in de bouw & techniek

Momenteel zijn er verschillende functies binnen deze brede branche beschikbaar. Hoewel er een groot tekort is aan personeel in de bouw & techniek, hebben wij een groot aantal  medewerkers beschikbaar die klaarstaan om je vooruit te helpen. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en onze medewerkers op uitzendbasis, detachering en zzp-basis. Hierdoor beschik je snel over vakkundige en gekwalificeerde vakkrachten; op tijdelijke basis of voor een langere periode. Wil je graag meer informatie of personeel inhuren via FlexxGroup? Neem dan eenvoudig en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor FlexxGroup 

Bij FlexxGroup heb je een vaste contactpersoon die alle zorg uit handen neemt. We zijn 24/7 bereikbaar om met jou mee te denken en weten binnen mum van tijd de perfecte match te vinden voor jouw openstaande opdracht. Onze medewerkers spreken de voertaal van het project en doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen!

Vraag offerte aan

Diensten van FlexxGroup 

Kunnen wij jouw organisatie helpen met onze krachten? Het team van FlexxGroup helpt je graag! Wij bieden verschillende diensten om jouw zoektocht naar kwalitatief personeel in de productie en logistiek te begeleiden of uit handen te nemen. Deze diensten zijn: uitzenden, detacheren, outsourcing en werving & selectie. 

Uitzenden

Met uitzenden stellen we personeel beschikbaar op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Na een intake om je wensen in kaart te brengen gaan wij op zoek naar de juist match. Zo helpen we jouw organisatie te bewegen waar je heen wil.

Detacheren

Op zoek naar een vaste (tijdelijke) medewerker in de productie of logistiek? En daarin ontzorgd worden in het werving- en selectieproces? Dan is detacheren een passende oplossing. Ook hier werken we met een vooraf afgesproken tarief. 

Outsourcing

Jouw werkzaamheden binnen de productie en logistiek volledig uit handen geven aan onze meest ervaren medewerkers in deze branche? Met outsourcing kunnen wij hierin voorzien en bieden we een verhoogde efficiëntie tegen lage arbeidskosten. Volledige ontzorging!

Werving & selectie

Op zoek naar een medewerker die je in vaste dienst kunt nemen? Maar niet de tijd of middelen om er een te vinden en het sollicitatieproces te doorlopen? Ook dan helpt FlexxGroup jou vooruit. Wij vinden de perfecte match voor jouw organisatie!