Horeca

Ben je op zoek naar cateringmedewerkers voor op jouw evenement? Of een coördinator die alles tot in de puntjes verzorgd? FlexxGroup levert enthousiaste medewerkers die constant vooruit willen! Zij zijn zorgvuldig getraind en dus deskundig in hun vakgebied. Onze Flexxpool bestaat uit een groot netwerk van talenten met ervaring in verschillende horecafuncties. Wij vinden de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Neem contact op

Ervaren personeel in verschillende horecafuncties

We hebben ijverige medewerkers klaarstaan voor verschillende functies binnen de horecabranche. Onze barmedewerkers maken de lekkerste drankjes en maken een gezellig praatje met gasten. De medewerkers van de partycatering zorgen ervoor dat alle feesten zorgeloos verlopen; van de tafels dekken volgens etiquette tot opruimen na afloop, deze toppers regelen het! De gastvrouwen of -heren zorgen ervoor dat gasten zich vanaf binnenkomst thuisvoelen en wijzen bezoekers hun plaats. De party coördinatoren zorgen voor de voorbereiding, voortgang én afsluiting van de bijeenkomsten. Tot slot zijn er nog de onmisbare medewerkers voor in de bediening die alle tafels netjes houden en altijd in beweging blijven. Staat de dienst die je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor FlexxGroup?

FlexxGroup staat garant voor kwalitatieve medewerkers die een breed scala aan functies kunnen vervullen binnen jouw bedrijf. Sinds de oprichting is het leveren van de beste service altijd onze hoogste prioriteit geweest, daarbij staat persoonlijk contact voorop. FlexxGroup kan helpen met het organiseren van een evenement en de bijbehorende conceptontwikkeling. Bij FlexxGroup doen we er alles aan om je volledig te ontzorgen, zodat jij kunt focussen op je core business! 

Vraag offerte aan

Diensten van FlexxGroup

FlexxGroup biedt verschillende diensten op het gebied van flexibele arbied en dienstverlening. Hierdoor kunnen wij perfect meebewegen met jouw vraag naar personeel. Hierin bieden wij vier verschillende mogelijkheden, namelijk: uitzenden, detacheren, outsourcing en werving & selectie. 

Uitzenden

De vraag naar uitzendkrachten is groot in de horecawereld, en wij kunnen hierin voorzien. Met onze uitzenddienst bieden we personeel op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Ideaal bij bijvoorbeeld ziekte, verlof of het evenement dat je organiseert. Wij helpen jou vooruit en zorgen voor een passende match.

Detacheren

Op zoek naar meer vastigheid? Denk dan aan detachering. Ook bij detachering stellen we personeel beschikbaar tegen een vooraf afgesproken tarief. Je bepaalt zelf of je de werknemer tijdelijk of vast in dienst neemt.

Outsourcing

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je jouw horecataken volledig uitbesteden aan de professionals binnen de branche? Dat kan! FlexxGroup voorziet jouw evenement van de meest ervaren medewerkers. Zo zorgen wij voor volledige ontzorging en ben je ervan verzekerd dat alles in goede banen wordt geleid.

Werving & selectie

Een medewerker vast in dienst nemen maar niet de tijd of middelen om een sollicitatieproces te starten? Wij nemen het werving- en selectieproces graag van je over en gaan voor jou op zoek naar dé match voor jouw organisatie.

Meer over onze diensten