Klantenservice

Jouw klanten staan altijd op de eerste plaats met een medewerker via FlexxGroup! Ons team aan klantenservice-medewerkers is professioneel, flexibel en natuurlijk klantvriendelijk. Ze weten als geen ander hoe je klanten aanspreekt en verder helpt. Van klantvragen beantwoorden tot het correct afhandelen van problemen; de klantenservice is het visitekaartje van jouw bedrijf! Samen vooruit?

Neem contact op

Verschillende mogelijkheden

Of je nu een klantenservice(medewerker) nodig hebt voor in jouw winkel of bedrijfspand: FlexxGroup beweegt jou waar je heen wilt. Wij bieden zowel vaste als tijdelijke krachten die jou ontzorgen: vakanties, ziektes en/of verlof van jouw huidige personeel is hierdoor ook geen issue meer. Wij zorgen dat je beschikking hebt over een ervaren, professionele werknemer in jouw klantenserviceteam. Een adequate afhandeling van vragen en klachten zorgt tenslotte voor een hogere klanttevredenheid!

Waarom kiezen voor FlexxGroup?

FlexxGroup ondersteunt je graag bij het realiseren van een kwalitatief hoge klantervaring. Wij versterken en ondersteunen jouw organisatie bij groei en onderbezetting. Binnen mum van tijd zorgen wij voor de perfecte match voor jouw openstaande opdracht! Bij FlexxGroup heb je een vast aanspreekpunt die alle zorg uit handen neemt én deskundig adviseert. Zo kun jij je focussen op de core business!

Vraag offerte aan

Diensten van FlexxGroup

FlexxGroup biedt verschillende diensten op het gebied van flexibele arbeid en dienstverlening. Hierdoor kunnen wij perfect meebewegen met jouw vraag naar personeel. De diensten waarmee wij jou kunnen helpen zijn: uitzenden, detacheren, outsourcing en werving & selectie. 

Uitzenden

FlexxGroup kan jouw organisatie voorzien van professionele uitzendkrachten! Met onze uitzenddienst bieden we personeel op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Ideaal bij bijvoorbeeld ziekte, verlof of groei binnen jouw organisatie. Wij zorgen voor een passende match om jou vooruit te helpen!

Detacheren

Op zoek naar meer vastigheid? Dan kan detachering een goede oplossing zijn. Ook bij detachering stellen we personeel beschikbaar tegen een vooraf afgesproken tarief. Een werknemer vast of tijdelijk in dienst nemen? Dat bepaal je zelf.

Werving & selectie

Een medewerker vast in dienst nemen, maar niet de tijd of middelen om een sollicitatieproces te starten? Wij nemen het werving- en selectieproces graag van je over en gaan voor jou op zoek naar dé match voor jouw organisatie. Vertel ons je wensen en wij regelen de rest!

 

Meer over onze diensten