verkeer & veiligheid

Je rijdt zonder problemen langs die wegwerkzaamheden. Binnen een paar minuten parkeer jij je auto vlakbij de ingang van het evenemententerrein. En je realiseert je dat je eigenlijk heel snel het terrein bent opgekomen en binnen no-time ook weer kunt verlaten. Het is allemaal mogelijk dankzij de inzet van verkeersregelaars!

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers  

Werken als verkeersregelaar betekent dat jij zorgt voor een optimale doorstroom van het verkeer én je garandeert de veiligheid op diverse locaties. Je bent als verkeersregelaar namelijk inzetbaar op bouw- en evenementenlocaties, maar ook locaties waar wegwerkzaamheden plaatsvinden of een plek waar zojuist een calamiteit heeft plaatsgevonden. Kortom: je leidt het verkeer in goede banen, zodat de opdrachtgever zich kan concentreren op het evenement of de werkzaamheden.

Werken in het verkeer via FlexxGroup

Met persoonlijk contact, deskundig advies, het oog op kwaliteit én service zorgen wij voor de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers. Jong of wat ouder, startend of ervaren. FlexxGroup zorgt altijd voor een passende oplossing! Als ervaren verkeersregelaar kunnen we je direct inzetten bij wegwerkzaamheden of evenementen. Als starter helpen we je graag te groeien, te leren en ervaren. We bieden je een opleiding zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt als verkeersregelaar.

Wat is jouw volgende stap? 

Verkeersregelaar bij wegwerkzaamheden

Als beroepsregelaar ben je in de eerste plaats goed opgeleid en in het bezit van VCA en GPI. Bovendien ben je landelijk inzetbaar voor onze opdrachtgevers. Als verkeersregelaar weet jij snel, daadkrachtig en adequaat te handelen, zodat wegwerkers veilig hun werk kunnen doen op de betreffende locatie. 

Verkeersregelaar bij evenementen

Als verkeersregelaar bij FlexxGroup ben je getraind om grote groepen bezoekers en voertuigen in goede banen te leiden. Je herkent risico’s en knelpunten en je weet hier adequaat mee om te gaan. 

Verkeersregelaar bij calamiteiten

Een verkeersregelaar aangesloten bij FlexxGroup is continue in beweging en kan flexibel ingezet worden. Vooral bij calamiteiten is het zaak dat er snel geschakeld kan worden. Een verkeersregelaar van FlexxGroup kan 24 uur per dag, 7 dagen per week ingezet worden bij calamiteiten. 

Meer over FlexxGroup

Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures