receptie & administratie

Gastvrouw- en receptiediensten draaien om hospitality. Jij bent tenslotte hét visitekaartje van het bedrijf en helpt hen hun diensten naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers  

Werken als gastvrouw

Werken als gastvrouw binnen een bedrijf of bij een evenement betekent dat jij het eerste aanspreekpunt bent en dus jouw gasten de juiste beleving biedt. Je ontvangt gasten en bezoekers en voorziet hen van een kopje koffie of thee. Ervaring of niet: FlexxGroup zorgt voor de juiste match met een van onze opdrachtgevers. Dus; ben jij gastvrij, enthousiast en ben jij in staat een onuitwisbare indruk achter te laten bij gasten en bezoekers? Wij helpen jou vooruit! 

Werken als receptioniste

Als receptionist(e) bij FlexxGroup ben jij een essentieel onderdeel binnen een (groot) bedrijf. Je verwelkomt belangrijke klanten, beantwoordt telefoontjes en plaatst bestellingen. Jij weet elke bezoeker op de juiste plek te krijgen en zorgt dat bellers snel doorverbonden worden met de juiste personen. Afspraken en reserveringen maken? Jij draait er je hand niet voor om! Op zoek naar nog wat meer uitdaging? Met diverse opdrachtgevers gaan wij ook aan de slag om hun interne receptiediensten te verbeteren. En daar kan jij aan bijdragen! Ben jij een duizendpoot die een receptie zelfstandig kan beheren, andere afdelingen kan ondersteunen én kansen en verbeteringen weet te signaleren? Reken maar dat FlexxGroup jou kan helpen met jouw volgende stap!

Meer over FlexxGroup

Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures