bouw & techniek

De bouw- en techniek branche is continu in beweging en staat voor een heuse uitdaging. Door het grote bouwvolume en de aankomende energietransitie is er een flink tekort aan personeel. Voor jou als vakman of -vrouw is er dus genoeg keus. Maar welk bedrijf past er nou echt bij jou en welke opdrachtgever kan jou echt vooruit helpen? 

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers  

Werken in de bouw

Werken in de bouw en techniek is leuk, praktisch én uitdagend. De werkzaamheden zijn afwisselend en je bent vaak buiten aan het werk. Er is ontzettend veel werk in deze branche, dus een baan vinden zal geen probleem zijn. Een leuke werkgever vinden die bij jou past kan echter weleens lastig zijn, maar daar helpen wij je graag bij! Wij werken samen met opdrachtgevers uit het hele land, dus we vinden altijd wel een opdrachtgever bij jou in de buurt. Starter of ervaren: FlexxGroup helpt jou aan de juiste match! 

Werken in de techniek

Wat het werk in de techniek zo leuk maakt? Jij draagt echt iets bij aan het maken, herstellen of verbeteren van een bepaald project. Daarbij zit deze branche vol met innovaties en kan je ontzettend veel kanten op. Ook in de techniek is veel werk te vinden; er is tenslotte een grote vraag naar technisch personeel. Techniek is en blijft de toekomst. Wij helpen jou die perfecte baan in de techniek te vinden zodat jij vooruit komt!


Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures