facilitair

Wil jij je inzetten om alle facilitaire werkzaamheden uit handen te nemen van onze opdrachtgevers? Wij zorgen er namelijk voor dat zij hier geen omkijken meer naar hebben. Binnen de poule van facilitaire dienstverleners van FlexxGroup bieden we naast schoonmaakdiensten ook huismeesterdiensten. 

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers  

Werken als schoonmaker

Niets is fijner dan werken in een schoon kantoor of verblijven in een schone hotelkamer. Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat de werkdag of het verblijf in een hotel optimaal van start kan gaan.

Werken in de facilitaire dienstverlening via FlexxGroup betekent dat je oog hebt voor detail en alles wat vies is je aandacht krijgt. Met jouw hands-on-mentaliteit zorg je voor een schone omgeving. Wat is jouw volgende stap?

Werken als schoonmaker in hotel

Ben je aangesloten bij de FlexxGroup dan brengen we je graag naar jouw volgende stap. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als facilitair medewerker in hotelketens. Je weet hoe het er aan toe gaat in hotels waardoor je hotelkamers vlot en grondig reinigt. Bovendien heb jij een zeer sociale visie waardoor je altijd vriendelijk en behulpzaam naar de hotelgasten bent! 

Werken als kantoorschoonmaker

Als facilitair dienstverlener binnen kantoren zet je altijd dat stapje extra voor onze opdrachtgevers en staat service hoog in jouw vaandel. Je reinigt kantoren, overdag of na kantoortijden; van bureaus tot het sanitair en van de vloer tot de keuken. Daarnaast ontzorgen we onze opdrachtgevers door bijvoorbeeld het aanvullen van de zeepdispensers, vaatwastabletten of het verwisselen van de vaatdoeken. 

Facilitaire dienstverlening via FlexxGroup | Schoonmaak

Als facilitair dienstverlener werk je op dagelijkse basis aan het reinigen van kleine én grote hotels en kantoorruimtes. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en gaat altijd voor het beste resultaat met hoge kwaliteit. Omdat de facilitaire dienstverlening continue in beweging is, zorgen wij ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen. Hierdoor ben en blijf je hooggekwalificeerd! 

Onze facilitair dienstverleners werken zoveel mogelijk met nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines en passen de meest efficiënte reinigingsmethodes toe. Zo maken we gebruik van ‘Greenspeed smart cleaning solutions’ voor een schoon en streeploos schoonmaakresultaat en passen we het Lotus® PRO schoonmaakconcept toe. 

Werken als huismeester 

Je bent de handige harrie die voor onze opdrachtgevers zowel kleine reparaties als onderhoudswerkzaamheden voor zijn/haar rekening neemt. Je kunt als vaste kracht op locatie ingezet worden of ter vervanging of ondersteuning van een huismeester, conciërge of klusjesman bij onze opdrachtgever. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je bent oplossingsgericht, waardoor je optimaal mee kunt denken met onze opdrachtgever en altijd voor een oplossing zorgt. Je helpt onze opdrachtgever vooruit!  

Als huismeester kun je bovendien worden ingezet voor de keuring van diverse arbeidsmiddelen. Denk hierbij aan elektrische machines, gereedschap en andere arbeidsmiddelen op de werkvloer conform NEN 3140. Bovendien zijn we als FlexxGroup in het bezit van een officieel certificaat Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen?. 

Facilitaire dienstverlening via FlexxGroup | Huismeesterschap

Als facilitair dienstverlener huismeester staan kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden op jouw dagelijkse to-do lijst. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en gaat altijd voor ‘maximaal resultaat met hoge kwaliteit’. 

Meer over FlexxGroup

Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures