2010

FlexxGroup is opgericht door Roland van Pelt en Leonard de Lange. Beide heren hebben tijdens hun studie gewerkt als studentchauffeur bij een uitzendbureau. Binnen die organisatie hebben zij verschillende rollen vervuld: chauffeuren, het aansturen van projecten, het afnemen van rijtesten en het voeren van sollicitatiegesprekken.

2014

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanagers, zijn Roland en Leonard allebei doorgegroeid tot vestigingsdirecteur. Vanuit die rol hebben ze een vestiging opgezet in Rotterdam en een groot team van enthousiaste medewerkers aangestuurd.

2016

In 2016 zijn de bedrijfsactiviteiten van die Rotterdamse vestiging overgenomen en is vervolgens de FlexxGroup opgericht.

2017

In 2017 zijn de activiteiten van Cratos Event & Traffic Support en Cratos Business Support overgenomen door de FlexxGroup. Met deze strategische overnames heeft de FlexxGroup een grotere landelijke dekking verkregen.

Vandaag

Tegenwoordig zijn er honderden ambitieuze uitzendkrachten werkzaam bij FlexxGroup. De FlexxGroup bestaat uit een viertal ondernemingen, namelijk Flexx Mobility, Flexx Talent Uitzendbureau, Flexx Facility en Flexx Event & Traffic Support.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De FlexxGroup oefent met haar diensten invloed uit op de werkbeleving van honderden ambitieuze mensen. Wij creëren kansen op de arbeidsmarkt en bieden werkgevers en werknemers de mogelijkheid om werk zo efficiënt mogelijk te organiseren. De FlexxGroup levert hiernaast een sociale en maatschappelijke bijdrage door personen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden bij onze opdrachtgevers en onze dochtermaatschappij Flexx Event & Traffic Support. Hiermee speelt de FlexxGroup een rol van maatschappelijke betekenis.

Dirk Kuyt Foundation

Wij steunen de Dirk Kuyt Foundation door ons personeel ter beschikking te stellen en een sponsorbijdrage te leveren. De Dirk Kuyt Foundation zet zich in en (mede) organiseert sportevenementen voor mensen met een beperking door het hele land. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers. Daarbij zorgen ze voor een financiële en/of organisatorische bijdrage om sport stimulerende projecten te realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij sociale integratie.

Lymph&Co

Wij steunen Lymph&Co door de valet parking te organiseren en een veilingitem aan te bieden aan de Rotterdam RibRally met onze dochtermaatschappij Flexx Mobility. De Rotterdam RibRally doneert de opbrengst van botenverkoop en veilingitems aan de stichting Lymph & Co. Deze stichting is opgericht door Bernhard van Oranje en zet zich in voor fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker.

Doel & Visie

Het doel van de FlexxGroup is om ondernemingen zo efficiënt mogelijk om te laten gaan hun medewerkers. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket van strategische oplossingen op maat aan te bieden. Doelgerichte en kostenefficiënte oplossingen voor de korte en lange termijn, waarmee we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen. Dit doen we door de juiste combinatie van specialisten en een focus op het bedrijf als geheel.

Richtlijnen en certificering

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij de FlexxGroup hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om ons aan te sluiten bij organisaties die ons scherp houden en ons adviseren bij ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Ons personeel wordt verloond volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). FlexxGroup is NEN4400-1 gecertificeerd. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers verzekeren van optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het team