Onze werkwijze

Schakelt u via ons een verkeersregelaar of parkeerbegeleider in? Flexx Event & Traffic Support loopt met u als opdrachtgever het gehele project stap voor stap door. Ten tijde van de voorbereiding denken wij actief met u mee. Waar liggen de knelpunten? Welke werkzaamheden worden uitgevoerd? Hoe ziet de infrastructuur eruit? Wat zijn uw wensen? Bij een evenement kunnen wij desgewenst het verkeers- en vervoersplan voor u verzorgen. Daarbij stemmen wij dit plan af met alle noodzakelijke partijen.

Offerte aanvraag

 085 – 007 1061

Voorbereiding

Flexx Event & Traffic Support loopt met u als opdrachtgever het gehele project stap voor stap door. Ten tijde van de voorbereiding denken wij actief met onze opdrachtgever mee. Waar liggen de knelpunten? Welke werkzaamheden worden uitgevoerd? Hoe ziet de infrastructuur eruit? Wat zijn uw wensen? Bij een evenement kunnen wij desgewenst het verkeers- en vervoersplan voor u verzorgen.

Uitvoering

Onze verkeersregelaars zijn altijd ruim op tijd aanwezig op de werklocatie. Al onze verkeersregelaars zijn representatief gekleed in fluorescerende verkeersregelaarskleding. Dankzij een uitgebreide briefing weten onze verkeersregelaars wat hen te doen staat.

Nazorg

Flexx Event & Traffic Support is graag op de hoogte hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Indien u tips of adviezen heeft horen wij graag van u, zodat wij onze dienstverlening volgende keer nóg beter kunnen uitvoeren. Wij streven naar een 10! Wij houden ook van duidelijkheid na afloop van het project. U ontvangt na afloop van elk project een duidelijke urenspecificatie, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om een verkeersregelaar of parkeerbegeleider in te schakelen? Neem dan contact op met ons kantoorpersoneel via 085 0071 061 of info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.