Verkeersregelaars met auto

Voor sommige projecten is het cruciaal dat een verkeersregelaar snel ter plekke is bv als er ergens een ongeluk gebeurd is. Ook kan het praktisch zijn als er met een voertuig een inrit of een rijroute geblokkeerd kan worden.

Snel ter plaatse

Voor sommige projecten is het cruciaal dat een verkeersregelaar snel ter plekke is bv als er ergens een ongeluk gebeurd is. Daarom levert Flexx Event & Traffic Support verkeersregelaars met een auto. Deze verkeersregelaars met auto zijn zeer snel op de gewenste locatie aanwezig waarna met het voertuig een locatie snel afgesloten kan worden door een weg te blokkeren.

Full-service

Onze auto’s worden vaak ingezet als er aan het einde van de werkdag (bouw) materialen of bewegwijzering veilig gestald moet worden. Onze verkeersregelaars laden ze in en de volgende werkdag bouwen ze het project weer op. Het aantal gestolen materialen neemt hiermee enorm af.

De voordelen op een rij

Betrouwbaar en gediplomeerde verkeersregelaars

Alle verkeersregelaars zijn flexibel inzetbaar, 24/7

Optimale doorstroom van verkeer

Verkeersveiligheid is gegarandeerd

Goede bereikbaarheid van de werklocatie voor wegwerkers

Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om onze verkeersregelaars in te schakelen? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 085–0071061 of info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.