Verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden

Met de inzet van onze verkeersregelaars verzekert u zich van een veilige situatie voor het verkeer op en rondom de werklocatie en een optimale verkeersdoorstroom. Alle verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support zijn representatief en dragen professionele fluorescerende verkeersregelaarskleding.

Verkeersveiligheid en een goede doorstroom

In Nederland ligt veel asfalt en er zijn dan ook vaak wegwerkzaamheden. De reden voor wegwerkzaamheden variëren enorm, van het snoeien van bomen langs een fietspad tot de aanleg van een nieuwe parkeergarage. Of het nu gaat om klein- of grootschalige wegwerkzaamheden, voor twee dagen of voor meerdere jaren, verkeersregelaars zijn onmisbaar. Als u verkeersregelaars inzet, is het belangrijk om zeker te weten dat u te maken heeft met betrouwbare vakmensen. Tenslotte wilt u geen onveilige situatie creëren waarbij vervelende ongelukken gebeuren. Onze verkeersregelaars zorgen bij wegwerkzaamheden voor een veilige omgeving voor wegwerkers en verkeersdeelnemers.

Daarnaast wilt u natuurlijk ook niet verantwoordelijk zijn voor filevorming door een slechte doorstroom van het verkeer. Het is niet altijd een optie om verkeerslichten te plaatsen, want situaties op de weg zijn vaak gecompliceerd. De verkeersstroom varieert bovendien door de dag heen. Onze verkeersregelaar zorgen voor een goede doorstroom van het verkeer rondom de werklocatie.

Waarom verkeersregelaars inzetten bij wegwerkzaamheden?

De beroepsregelaars van Flexx Event & Traffic Support zijn goed opgeleid en gediplomeerd. Het zijn professionals die in hectische situaties altijd geconcentreerd blijven. Ze begrijpen hoe verkeersdeelnemers zich bewegen en gedragen. Door de expertise van onze verkeersregelaars weten zij snel, daadkrachtig en adequaat te handelen.

De verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support zijn getraind om in de meest uiteenlopende situaties het verkeer te regelen. Hierbij kunt u denken aan het in goede banen leiden van het verkeer bij in- en uitritten van een bouwplaats of het begeleiden van het verkeer om wegwerkzaamheden heen.

De voordelen op een rij

Betrouwbaar en gediplomeerde verkeersregelaars

Alle verkeersregelaars zijn flexibel inzetbaar, 24/7

Optimale doorstroom van verkeer

Verkeersveiligheid is gegarandeerd

Verkeersregelaars garanderen de veiligheid op de werklocatie

Uw wensen staan centraal

Meer weten over kosten of direct een reservering plaatsen?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om onze verkeersregelaars in te schakelen? Neem dan contact op met ons kantoorpersoneel via 085 0071 061 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Event & Traffic Support, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.