Verkeersregelaars bij evenementen

Bij een evenement, groot of klein, is het belangrijk dat uw gasten veilig en snel aankomen en snel kunnen vertrekken. De verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support zijn getraind om grote groepen bezoekers en voertuigen in goede banen te leiden.

Maak van uw evenement een succes

Als u van een evenement een succes wilt maken, dan is het belangrijk dat uw gasten veilig en snel aankomen en na afloop weer snel kunnen vertrekken. Daarvoor is professionele verkeersbegeleiding onmisbaar. De verkeersregelaars van Flexx Event & Traffic Support zijn getraind om grote groepen bezoekers en voertuigen in goede banen te leiden. Ze herkennen risico’s en knelpunten en weten hier adequaat mee om te gaan. Onze verkeersregelaars zijn daarnaast getraind in hospitality en we noemen ze dan ook wel de gastheren van de weg. Wij zijn bekend met elk type evenement met kleine en grote bezoekersaantallen. Onder alle omstandigheden staan wij voor u klaar!

Verkeers- en vervoersplannen en totaalpakket

Wij ontwikkelen desgewenst verkeers- en vervoersplannen. In het verkeers- en vervoersplan wordt inhoudelijk ingegaan op de verkeersbegeleiding, veiligheid, bewegwijzering en parkeren. Wanneer dat nodig is, stemmen wij deze plannen af met alle betrokken partijen.

Flexx Event & Traffic Support ontzorgt u als opdrachtgever door een totaalpakket te bieden; verkeersregelaars, parkeerregelaars, het opstellen van verkeers- en vervoersplannen en het plaatsen van bebording. Wij zorgen ervoor dat uw gasten van aankomst tot vertrek gegarandeerd zijn van professionele begeleiding op de weg naar, maar ook op uw evenemententerrein. U kunt de inzet van verkeersregelaars natuurlijk ook combineren met onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld Valet Parking, shuttle service of BOB-chauffeurs.

Waarom onze verkeersregelaars inzetten?

Betrouwbaar en gediplomeerde verkeersregelaars

Alle verkeersregelaars zijn flexibel inzetbaar, 24/7

Optimale doorstroom van verkeer

Verkeersveiligheid is gegarandeerd

Goede bereikbaarheid van het evenement

Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om onze verkeersregelaars in te schakelen? Neem dan contact op met ons kantoorpersoneel via 085 0071 061 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Event & Traffic Support, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.