Parkeerbegeleiding

Door onze jarenlange ervaring en expertise met kleine en grote evenementen kunnen wij een soepele in- en uitstroom van bezoekers garanderen. Uw bezoekers worden gastvrij door onze parkeerbegeleiders ontvangen, krijgen snel en veilig een parkeerplaats voor hun auto toegewezen en vinden snel de weg naar de ingang van het evenement.

Professionele parkeerbegeleiding

Niets zo vervelend als op tijd aankomen bij een evenement, vervolgens eindeloos op zoek moeten naar een parkeerplaats en uiteindelijk toch nog te laat zijn. Wilt u van uw evenement, groot of klein, een succes maken? Dan is het belangrijk dat uw gasten snel kunnen parkeren en na afloop ook weer snel en veilig kunnen vertrekken. Daarvoor is professionele parkeerbegeleiding onmisbaar.

De parkeerbegeleiders van Flexx Event & Traffic Support zijn verkeersregelaars die zorgen voor een optimale doorstroming op de parkeerplaats van uw evenement. Uw bezoekers worden gastvrij ontvangen en krijgen snel en op een veilige manier een parkeerplaats voor hun auto toegewezen. Fijn, want zo hebben uw gasten direct bij aankomst een goede indruk van het evenement. Er wordt gezorgd voor een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Onze parkeerbegeleiders helpen daarna de gasten om snel hun weg naar de ingang van het evenement te vinden.

Parkeeroplossing op maat & advies

Opdrachtgevers schakelen Flexx Event & Traffic Support in als een grote hoeveelheid auto’s verwacht wordt. Door onze expertise en jarenlange ervaring met grote evenementen, zijn wij in staat ruim voor aanvang van het evenement advies uit te brengen. Hierdoor kunnen wij een soepele in- en uitstroom van uw bezoekers garanderen. We leveren parkeerbegeleiders ad-hoc maar ook op projectbasis.

Voordelen van parkeerbegeleiding via Flexx Event & Traffic Support

Betrouwbare en gediplomeerde parkeerbegeleiders

Alle parkeerbegeleiders zijn flexibel inzetbaar, 24/7

Professionele en vriendelijke begeleiding bij het parkeren

Optimale benutting van parkeerruimte

Begeleiding naar de het evenemententerrein

Uw gasten kunnen snel parkeren en kunnen na afloop weer snel vertrekken

Meer weten over kosten of direct een reservering plaatsen?

Heeft u vragen of wilt u weten wat het kost om onze parkeerbegeleiders in te schakelen? Neem dan contact op met ons kantoorpersoneel via 085 0071 061 of info@flexxgroup.nl. Desgewenst kan een van onze medewerkers de evenementenlocatie bezoeken om u te adviseren over het benodigde aantal parkeerbegeleiders. Indien nodig kunt u via ons ook verkeersregelaars inschakelen. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Event & Traffic Support, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.