Ontwerpen verkeers- & Vervoersplannen

Door samen te werken met Flexx Event & Traffic Support bent u zeker van een perfect logistiek verloop van uw evenement. Onze medewerkers denken met u mee over het logistieke verloop van uw evenement. Desgewenst ontwerpen wij voor onze opdrachtgevers de verkeers & vervoersplannen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten hoeveel bezoekers er op uw evenement afkomen vervolgens ontvangt u advies over het aantal te reserveren parkeerplaatsen, het aantal in te zetten verkeersregelaars en eventuele beveiliging.

Logistieke planning

Flexx Event & Traffic Support denkt met de opdrachtgever mee over eventuele alternatieve parkeerplaatsen. Zo kan het interessant zijn een alternatieve parkeerlocatie te kiezen en een pendeldienst met bussen in te zetten. Dit verlicht namelijk de parkeerdruk op de evenementlocatie en daarmee ook de wachttijden van uw bezoekers. Wij maken voor u een inschatting hoeveel pendelbussen u nodig heeft en stellen een rijschema voor u op.

Full-Service

Door Flexx Event & Traffic Support met u mee te laten denken over het logistieke verloop van het evenement bent u zeker van een perfecte logistieke begeleiding een een goede mix tussen verkeersregelaars, pendelbussen en of beveiliging.

De voordelen op een rij

Betrouwbaar en gediplomeerde verkeersregelaars

Alle verkeersregelaars zijn flexibel inzetbaar, 24/7

Optimale doorstroom van verkeer

Verkeersveiligheid is gegarandeerd

Goede bereikbaarheid van de werklocatie voor wegwerkers

Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om onze verkeersregelaars in te schakelen? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 085–0071061 of info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.