Bus vervoer en pendeldiensten

Door onze jarenlange ervaring met busvervoer en pendeldiensten is Flexx Event & Traffic Support een echte specialist geworden op dit gebied. U organiseert een evenement en wij adviseren u over hoe de logistieke begeleiding rondom uw evenement het soepelst kan verlopen. Vaak is dit mogelijk met een combinatie van onze diensten verkeersregelaars, busvervoer en pendeldiensten en eventueel beveiliging.

Bus vervoer

Voor vele (evenementen) verzorgt Flexx Event & Traffic Support vervoer met personenbussen. De bussen variëren van personenbussen voor 6 tot 9 persoons tot aan (luxe) touringcars. Om parkeerdruk op de evenementlocatie te voorkomen kan het raadzaam te zijn met alternatieve parkeerlocaties.  Vanaf hier kunt u een pendelservice met kleine personenbussen of touringcars inzetten.

Pendeldiensten

Uiteraard liggen niet alle parkeerplaatsen direct naast de evenementlocatie in dit geval biedt een pendelservice een goede uitkomst. Uw bezoekers stappen dan in de pendelbus met chauffeur en ze worden voor de ingang van de evenentlocatie afgezet.

De voordelen op een rij

Keuze uit verschillende voertuigen

Veilig en comfortabele vervoer van uw gasten van en naar het evenement

Wij verzorgen de coördinatie en stellen een rijschema op

We leveren goed opgeleide en representatieve chauffeurs

Onze service is 24/7 mogelijk

Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt weten wat het kost om onze verkeersregelaars in te schakelen? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 085–0071061 of info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Event & Traffic Support B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
085 – 0071 061
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

085 – 0071061

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.