Valet Parking

Flexx Mobility heeft ruime ervaring op het gebied van Valet Parking. Wij verzorgen op dagelijkse- en projectbasis Valet Parking bij diverse evenementen, hotels en restaurants. Met onze parkeerdiensten bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een fijne ontvangst voor uw gasten

Organiseert u een evenement of heeft u een groot aantal mensen uitgenodigd voor een diner, bruiloft, receptie, opening van een bedrijf of andere feest? Is er weinig parkeergelegenheid in de buurt, dan is het zoeken naar een parkeerplaats voor uw gasten vaak tijdrovend en kan voor de nodige stress zorgen. Net als honderden meters lopen naar de feest- of evenementenlocatie. In dit geval biedt Valet Parking van Flexx Mobility de uitkomst.

Valet parking is een ontspannen vorm van parkeren, waarbij onze professionele en representatieve chauffeurs de auto’s van uw gasten parkeren op een bewaakte parkeerplaats. Na afloop zorgen de chauffeurs dat auto’s weer voor de deur klaar staan. Valet parking is tegenwoordig niet meer weg te denken bij luxe restaurants, vliegvelden, hotels en evenementen.

Valet parking via Flexx Mobility

Flexx Mobility is een van de meest servicegerichte en ervaren leveranciers van Valet parking in Nederland. Hospitality en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij werken op projectbasis maar ook als vaste leverancier bij diverse hotels en restaurants en op jaarlijkse basis bij een groot aantal gala’s. We verzorgen tevens de Valet Parking voor de Ribrally Rotterdam en de Dirk Kuyt Foundation.

Onze chauffeurs worden intensief opgeleid door onze rij trainer, zodat zij met alle typen auto’s overweg kunnen. Denk aan luxe sedans, SUV’s en supercars. Door deze uitgebreide training van onze chauffeurs kunnen wij goede service en kwaliteit garanderen.

U kunt Valet Parking ook combineren met onze andere diensten. Veel van onze opdrachtgevers kiezen bijvoorbeeld voor een combinatie met een Shuttle Service, verkeersregelaars, studentchauffeurs en BOB-chauffeurs.

Voordelen van Valet parking via Flexx Mobility

Ervaren en representatieve chauffeurs
Onze Valet Parking service is 24/7 mogelijk
Gemak en comfort voor uw gasten
Op vaste basis en projectbasis mogelijk
Voordeligere tarieven voor hotels en restaurants bij bulk-inkoop
Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Valet Parking is maatwerk en vergt een goede voorbereiding. Denk aan het juiste aantal chauffeurs inschakelen, een geschikte parkeerplaats of parkeergarage vinden, de evenementenlocatie bekijken, etc. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van onze diensten toe. Onze kantoormedewerkers zijn bereikbaar via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl.

Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.