Shuttle Service

Als u een evenement organiseert, dan wilt u natuurlijk dat uw gasten snel en zo comfortabel mogelijk aankomen op de evenementenlocatie. Flexx Mobility biedt u de ideale oplossing, namelijk onze Shuttle Service.

Optimale service voor uw gasten

Organiseert u een evenement en is de evenementenlocatie niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer? En is er niet genoeg parkeergelegenheid in de buurt voor alle gasten? In dat geval vervoeren de chauffeurs van Flexx Mobility uw gasten graag van en naar het evenement met onze Shuttle Service. De gasten worden opgehaald op een afgesproken locatie, bijvoorbeeld een station, luchthaven of grote parkeerplaats in de omgeving. Het inzetten van deze service is ook ideaal als het evenement plaatsvindt op meerdere locaties die op afstand van elkaar liggen.

Uiteraard is het ook mogelijk de Shuttle Service in te zetten voor andere doeleinden. Als hotel kunt u bijvoorbeeld shuttle busjes aanbieden van en naar de luchthaven. Of zet busjes in om medewerkers dagelijks van het station naar kantoor en weer terug te brengen. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Ruime ervaring

Door jarenlange ervaring kan Flexx Mobility de volledige coördinatie van de Shuttle Service verzorgen tijdens (grote) evenementen en bedrijfsevenementen. We stellen bijvoorbeeld een rijschema op en leveren goed opgeleide chauffeurs. U kunt de Shuttle Service ook combineren met onze andere diensten. Veel opdrachtgevers kiezen bijvoorbeeld voor een combinatie met Valet Parking, verkeersregelaars, parkeerbegeleiders en BOB-chauffeurs.

Bij onze Shuttle Service kunt u gebruik maken van verschillende soorten voertuigen. Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u graag bij uw keuze. U kunt kiezen uit luxeauto’s, busjes voor een aantal personen of grote touringcars voor grote groepen. Inzet is mogelijk op vaste basis of projectbasis.

De voordelen van onze Shuttle Service

Keuze uit verschillende voertuigen
Veilig en comfortabel vervoer van uw gasten van en naar het evenement
Wij verzorgen de coördinatie en stellen een rijschema op
Wij leveren goed opgeleide en representatieve chauffeurs
Shuttle service is 24/7 mogelijk
Uw wensen staan centraal

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze Shuttle Service of een reservering plaatsen? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.