Horecapersoneel

Het horecapersoneel van Flexx Mobility zorgt met veel plezier voor de juiste sfeer tijdens een evenement of feest. Wij helpen u graag om van een speciale gelegenheid een succes te maken!

 010 – 303 5030

Een fijne ontvangst voor uw gasten

Organiseert u een evenement of feest, dan wilt u natuurlijk een fijne en gezellige setting creëren. Of misschien heeft u juist behoefte aan een zakelijke ambiance. Wat uw wensen ook zijn, het horecapersoneel van Flexx Mobility zorgt graag voor de juiste sfeer. Al onze medewerkers worden met zorg geselecteerd en opgeleid. Ze zijn representatief, enthousiast en staan 24/7 voor u klaar. U kunt zowel horecapersoneel inhuren op vaste basis als op projectbasis. We gaan graag aan de slag op grote evenementen, zoals een beurzen, bedrijfsfeesten of bruiloften. Op een meer bescheiden feestje is ook mogelijk, bijvoorbeeld bij een etentje in uw woonkamer of bij een kleine receptie.

Van barmedewerker tot gastvrouw

We hebben een grote database met horecapersoneel en kunnen u dan ook op allerlei manieren van dienst zijn. Schakel een team barmedewerkers in om uw gasten de hele avond van drankjes te voorzien, keukenmedewerkers die rondgaan met lekkere hapjes of garderobemedewerkers om de jassen aan te nemen. Misschien zoekt u een vriendelijke gastvrouw die uw gasten de weg wijst op het evenemententerrein? Flexx Mobility levert de verschillende horecadiensten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

U kunt ons ook inschakelen voor diensten rondom het evenemententerrein. Denk aan Valet Parking, Shuttle Service, verkeersregelaars of BOB-chauffeurs. Kortom, wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken door u volledig te ontzorgen.

Voordelen van het inhuren van horecapersoneel via Flexx

Ervaren en representatief personeel
Onze horecapersoneel is flexibel inzetbaar, 24/7
Een fijne sfeer voor uw gasten
Verschillende horecadiensten mogelijk

Meer weten over het inhuren van horecapersoneel?

Voor meer informatie over het inhuren van horecapersoneel kunt u contact met ons opnemen. Onze kantoormedewerkers zijn bereikbaar via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.