Service & Evenementen

FlexxGroup helpt u met veel plezier om van een feest of evenement een groot succes te maken. We regelen graag voor u een Shuttle Service, Valet Parking of parkeerbegeleiding. Of huur ons horecapersoneel in om de juiste sfeer te creëren.

 Shuttle Service

 Valet Parking

 Parkeerbegeleiding

 Horecapersoneel

Ervaren speler binnen de evenementen wereld

Flexx Mobility en Flexx Event & Traffic Support hebben ruime ervaring op gebied van evenementen service. Graag dragen we ons steentje bij om van uw evenement of feest een groot succes te maken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om uw gasten van en naar het evenement te brengen met een Shuttle Service. Of kies voor Valet Parking, waarbij onze chauffeurs de auto’s van uw gasten parkeren en na afloop weer netjes terugbrengen. Op de locatie zelf creëert ons horecapersoneel graag een fijne sfeer voor uw gasten. U kunt onze medewerkers zowel op vaste basis als op projectbasis inzetten en voor zowel grote als kleine evenementen.

Het is ook mogelijk om onze evenementen service te combineren met andere diensten. Veel van onze opdrachtgevers schakelen via ons bijvoorbeeld ook verkeersregelaars of, Shuttle Service en BOB-chauffeurs in.

Voordelen van Flexx Mobility

Flexibel inzetbare arbeidskrachten

Comfortabel vervoer met onze Shuttle Service

Een fijn ontvangst met onze Valet Parking service

Ervaren en representatief personeel

Aangename sfeer dankzij ons horecapersoneel

Voor grote en kleine evenementen

Onze werkwijze

Als u besluit om ons in te schakelen, dan gaan wij graag vooraf samen in gesprek over uw wensen. We maken duidelijke afspraken over de kosten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Onze chauffeurs en horecamedewerkers zijn altijd ruim op tijd aanwezig op de gewenste locatie en natuurlijk representatief gekleed. Wij zorgen voor een duidelijke briefing, zodat elke medewerker precies weet wat zijn of haar taken zijn. Ook horen wij graag hoe u onze dienstverlening heeft ervaren, zodat wij u en anderen een volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn.

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u weten wat het kost om gebruik te maken van onze evenementen service? Neem dan contact op met ons kantoorpersoneel via 085 0071 061 of info@flexxgroup.nl.

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.