Flexx Talent

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je nu bij ons in!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als chauffeur, verkeersregelaar, receptioniste, administratief medewerker, magazijnmedewerker of ben je op zoek naar een andere uitdagende functie? Misschien wil je als student op een leuke manier bijverdienen of heb je al veel ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Als je bij Flexx Talent Uitzendbureau aan de slag gaat, dan kies je voor een flexibele baan waarbij je zelf bepaalt hoeveel, waar en wanneer je werkt. Bekijk onze actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in.

Aan de slag bij Flexx Talent

 • Werken in een team met leuke collega’s
 • Flexibiliteit: zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel uur je werkt
 • Parttime of fulltime
 • Ervaring opdoen bij verschillende organisaties
 • Werken bij een organisatie die past bij jouw ambities en talenten
 • Kans op een vaste aanstelling bij een opdrachtgever
 • Zekerheid van een vast salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Salaris wordt wekelijks uitbetaald
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden

Waarom werken bij Flexx Talent?

Werken in een team met leuke collega’s

Parttime of fulltime

Ervaring opdoen bij verschillende organisaties

Zekerheid van een vast salaris

Werken bij een organisatie die past bij jouw ambities en talenten

Afspraak is afspraak

Wil je weten hoe je een goede indruk maakt op jouw toekomstige werkgever? Lees dan onze tips!

CV-tips

Solliciteren is best spannend en er komt veel bij kijken. Hoe zorg je dat jouw online profiel er goed uitziet? Hoe maak je een goed cv? Hoe zorg je ervoor dat een werkgever jou uitnodigt voor een sollicitatiegesprek? Flexx Talent Uitzendbureau kan jou hierbij helpen. Dankzij onze tips laat je vast en zeker een goede indruk achter!

Zorg dat jouw cv volledig is

Zorg dat jouw cv en online profiel volledig zijn ingevuld. Gebruik in je cv een omgekeerde chronologische volgorde. Begin met je huidige baan en werk terug in de tijd.

Match

Zorg ervoor dat je cv en online profiel matchen en hetzelfde beeld geven richting jouw potentiële toekomstige werkgever. Pas je cv aan bij iedere sollicitatie en benadruk ervaring die relevant is voor de functie waarop je solliciteert.

Zorg dat je gevonden wordt

Recruiters zoeken online en de kans dat een recruiter jou online vindt is groter als je onderstaande tips opvolgt:

 • Vul je LinkedIn-profiel volledig in
 • Zorg voor een zo groot mogelijk netwerk, oftewel zoveel mogelijk LinkedIn connecties
 • Gebruik de juiste keywords, bijvoorbeeld bij het solliciteren op een salesfunctie: B2B, B2C, verkoop, accountmanagement etc.

Waarom jij?

Voeg kort op je cv toe wat jouw toegevoegde waarde is. Wat zijn jouw kwaliteiten? Waarom moet een werkgever jou aannemen?

Lay-out

Is je cv netjes? Staat alles in hetzelfde lettertype en hanteer je overal dezelfde lay-out? Tip: Sla je cv op in pdf, zodat er niets kan verspringen.

Val op!

Zorg dat je cv opvalt een probeer deze aan te passen op de functie waarop je solliciteert. Ben je een designer? Stuur bijvoorbeeld geen cv in Word maar probeer iets unieks te verzinnen. Neem eens een kijkje op google, daar zijn veel inspiratiewebsites te vinden om ervoor te zorgen dat je cv opvalt.

Het sollicitatiegesprek

Op basis van jouw cv en sollicitatiebrief heeft een werkgever je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Maar nu? Hoe zorg je ervoor dat een werkgever voor jou ook kiest? Met onze tips laat je een goede indruk achter. Wij wensen je veel succes bij het sollicitatiegesprek!

Doe je huiswerk

Bezoek de website en LinkedIn-pagina van het bedrijf waar je gaat solliciteren en lees je goed in. Doe onderzoek naar het bedrijf; wat is de cultuur, wat zijn vragen die jij kunt stellen tijdens je gesprek, welke kleding past bij dit bedrijf? Door je in te lezen en jezelf te verdiepen in het bedrijf waar je solliciteert laat je aan de werkgever zien dat je geïnteresseerd bent. Maak tijdens het gesprek gerust aantekeningen over zaken waar je op terug wilt komen.

Zoek jouw kruiwagen

Ken jij toevallig al iemand binnen het bedrijf waar je gaat solliciteren? Wellicht kan hij of zij je aanbevelen bij de werkgever en een goed woordje voor jou doen.

Waarom jij?

Een van de eerste vragen die je tijdens een sollicitatiegesprek kan verwachten luidt: ‘waarom moeten wij jou aannemen?’ Bedenk van tevoren welke kennis en ervaring jij meeneemt die aansluit bij de functie waarvoor jij solliciteert. Dat is jouw antwoord.

Google jezelf

Staan er foto’s of teksten online die je liever niet onder ogen van jouw toekomstige werkgever laat komen? Verwijder de informatie of pas jouw privacy instellingen van Facebook, Instagram en Twitter aan.

Presentatie

Presentatie is alles. Kom niet te laat op je sollicitatiegesprek. Zorg dat je minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Maak een goede indruk en let op je lichaamshouding tijdens het gesprek. Zoek oogcontact, neem een open houding aan en kom geïnteresseerd over.

Oneigenlijke vragen

Tot slot is het handig om te weten dat werkgevers bij het gesprek geen vragen mogen stellen over bepaalde zaken. Denk aan vragen over jouw burgerlijke staat, gezondheid, zwangerschap en seksuele voorkeur. Gebeurt dit toch, weet dan dat je geen antwoord hoeft te geven.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze dienstverlening staan onze kantoormedewerkers je graag te woord. Bel naar 010-3035030 of stuur een mail naar info@flexxgroup.nl.

Neem contact op

Contact

Flexx Talent Uitzendbureau B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.