Voor werkgevers

Flexx Talent uitzendbureau is specialist in flexibele arbeid. Wij leveren goede en enthousiaste arbeidskrachten met de juiste ervaring tegen scherpe tarieven. Flexx Talent is de snelste weg naar gekwalificeerd personeel.

Flexx Talent Uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel en vaste medewerkers. Met onze ruime ervaring binnen de uitzendwereld zijn wij in staat snel te schakelen en kwaliteit en flexibiliteit te bieden. Flexx Talent Uitzendbureau is duidelijk, transparant en geeft advies over de inrichting van het proces. Onze diensten bestaan uit:

 • Uitzenden
 • Detachering
 • Payrolling
 • Werving & Selectie

Bij Flexx Talent Uitzendbureau beschikken we over een uitgebreide database van startende en ervaren arbeidskrachten. Door die grote database kunnen wij op korte termijn aan uw personeelsbehoefte voldoen. Onze uitzendkrachten werken regelmatig voor ons en kennen wij dan ook goed. Ze zijn betrouwbaar, enthousiast en een waardevolle aanvulling voor uw organisatie.

Vraag offerte aanVacature plaatsen

Ons personeel wordt verloond volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). FlexxGroup is NEN4400-1 gecertificeerd. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers verzekeren van optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

De voordelen van Flexx Talent Uitzendbureau

Scherpe all-in uurtarieven

Vermindering van risico’s en kostenbesparing

Grote database met enthousiaste medewerkers

Medewerkers zijn flexibel inzetbaar

Medewerkers blijven in dienst van Flexx Talent Uitzendbureau

Vervanging bij ziekte

Onze diensten bestaan uit:

Uitzenden

Uitzenden via Flexx Talent Uitzendbureau betekent: altijd de beste service, flexibiliteit, kostenbesparing en vermindering van risico’s. Bij uitzenden stelt Flexx Talent Uitzendbureau personeel beschikbaar aan u als opdrachtgever: op flexibele basis en tegen een afgesproken all-in tarief.

Verandert uw behoefte aan personeel door vakanties, ziekte, zwangerschap of piekdrukte? Wilt u slim inspelen op die veranderingen binnen uw organisatie? Het inlenen van flexibele en betaalbare uitzendkrachten via Flexx Talent Uitzendbureau is de ideale oplossing. U geeft aan wat u zoekt wij zorgen voor een geschikte kandidaat. Uitzenden betekent voor u geen rompslomp met vacatures, sollicitaties en gesprekken. Door een grote database met startende en ervaren medewerkers kunnen wij op korte termijn aan uw personeelsbehoefte voldoen.

Flexx Talent Uitzendbureau bouwt graag voor u een passende flexibele personeelsschil, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.

De kenmerken van Flexx Talent Uitzendbureau

 • Scherpe all-in uurtarieven
 • Vermindering van risico’s en kostenbesparing
 • Grote database
 • Uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar
 • Medewerkers blijven in dienst van Flexx Talent Uitzendbureau
 • Flexx Talent verzorgt de administratieve rompslomp
 • U beschikt snel over het juiste personeel
 • Ideale oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen
 • U kunt zich richten op uw core business

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking van uw team? Heeft u behoefte aan een snelle oplossing, maar weinig tijd? Plaats uw vacature direct online via onze site. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met onze kantoormedewerkers via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl.

Detachering

Detachering via Flexx Talent Uitzendbureau is de ideale oplossing als u voor een bepaalde periode extra arbeidskrachten nodig heeft. In geval van detachering stellen wij personeel beschikbaar tegen een voordelig en duidelijk all-in tarief. Detacheren kan zowel op tijdelijke als vaste basis.

Bij detachering treedt een werknemer in loondienst bij een Flexx Talent Uitzendbureau en werkt deze persoon tijdelijk bij een klant. Gedetacheerde arbeidskrachten kunt u bijvoorbeeld inzetten bij langdurig ziekteverzuim of zwangerschapsverlof van uw vaste medewerkers of wanneer u tijdelijk extra handen nodig heeft voor een groot project of bij piekdrukte. Bij detachering nemen wij alle administratieve rompslomp, werkgeverslasten, werkgeversrisico’s en eventueel ook de werving en selectie voor onze rekening.

Detacheren via Flexx Talent betekent flexibiliteit en zekerheid. U beschikt altijd over een flexibele schil met arbeidskrachten waardoor u snel en slim in kunt spelen op veranderingen in de arbeidsmarkt en uw personeelsbehoefte.

Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid is een werkgever verplicht om binnen maximaal 2 jaar (of 3 arbeidscontracten) te beslissen of een medewerker een vast contract voor onbepaalde tijd krijgt. Een groot voordeel van detachering is dat u een medewerker in totaal 5,5 jaar flexibele contracten aan kunt bieden voordat u verplicht bent over te gaan tot een vast contract.

Detachering via Flexx Talent Uitzendbureau

 • Scherpe all-in uurtarieven
 • Flexibele inzet van personeel
 • U beschikt snel over het juiste personeel
 • Langere periode van uitbesteding werkgeverschap mogelijk
 • Zowel op tijdelijke als vaste basis mogelijk: parttime of fulltime
 • Ideale oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen
 • Vermindering van risico’s en kostenbesparing
 • Grote database met gemotiveerde en ervaren arbeidskrachten
 • Medewerkers blijven in dienst van Flexx Talent Uitzendbureau
 • Flexx Talent Uitzendbureau verzorgt de administratieve rompslomp
 • Gedetacheerde medewerkers worden niet meegerekend in de headcount van uw organisatie
 • Medewerkers kunnen tussentijds opgezegd worden

Bent u benieuwd wat een gedetacheerde arbeidskracht kost? We brengen graag vrijblijvende een offerte voor u uit. Neem voor meer informatie contact op met onze kantoormedewerkers via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl.

Werving & Selectie

De afgelopen jaren heeft Flexx Talent Uitzendbureau de Werving & Selectie procedure verzorgd voor meer dan 1000 organisaties. Wij werken volgens het principe ‘no cure, no pay’. Bevalt de kandidaat niet of stopt iemand binnen de gestelde proeftijd? Dan zoeken we kosteloos een nieuwe geschikte arbeidskracht voor uw organisatie.

Flexx Talent Uitzendbureau is actief in heel Nederland en we verzorgen de Werving en Selectie procedure voor verschillende kleine en grote organisaties. Dankzij de ruime ervaring van onze recruiters en een duidelijk en efficiënt recruitment proces kunnen we u in korte tijd helpen met het succesvol invullen van vacatures binnen uw organisatie. Bij Flexx Talent Uitzendbureau werken we met het ‘no cure, no pay’ principe. U betaalt alleen wij een kandidaat hebben gevonden en die persoon een arbeidscontract met u aangaat.

Besteedt u de Werving en selectie procedure aan ons uit, dan gaan we uitgebreid op zoek naar geschikte kandidaten via verschillende kanalen. We verspreiden de vacatures anoniem via onze Flexx Talent vacaturebank en via social media, de vacature wordt uitgezet bij gespecialiseerde vacaturebanken en we doen een filesearch in onze ruime database met arbeidskrachten. Vervolgens selecteren we de meest geschikte kandidaten en volgt met elk van hen een sollicitatiegesprek bij uw organisatie. U bepaalt uiteindelijk wie u in dienst neemt en wat de vorm van het arbeidscontract wordt.

Waarom Flexx Talent Uitzendbureau?

Wanneer u kiest voor de werving en selectie door Flexx Talent Uitzendbureau, dan zijn dit de voordelen:

 • Uw vacature komt breed onder de aandacht bij geschikte kandidaten
 • U bespaart geld en tijd, omdat u zelf niet hoeft te zoeken naar geschikte kandidaten
 • Door onze zorgvuldige voorselectie is de kans op een snelle en goede match groot
 • Database met meer dan 50.000 kandidaten
 • U heeft één vaste contactpersoon bij Flexx Talent Uitzendbureau
 • No cure, no pay
 • Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Flexx Talent Uitzendbureau vindt kosteloos een nieuwe kandidaat voor uw organisatie
 • U bepaalt wie u in dienst neemt en wat de vorm van het arbeidscontract is

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor werving en selectie? Graag brengen we voor u een vrijblijvende offerte voor u uit. U kunt u ons ook altijd bellen via 010-3035030 of stuur een mail naar of info@flexxgroup.nl.

Payrolling

Flexx Talent Uitzendbureau is een betrouwbare en transparantie payroll organisatie met ruime ervaring. We bieden praktische oplossingen voor zowel de werkgever als werknemer. Met payrolling bespaart u tijd en kosten en vergroot u de mogelijkheden voor flexibele contracten.

Bij payrolling neemt Flexx Talent Uitzendbureau bestaand en/of nieuw aan te nemen personeel van uw bedrijf in dienst. Wij worden in dat geval juridisch werkgever van uw arbeidskrachten en nemen de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve handelingen voor onze rekening. We verzorgen zaken als de salarisadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures, begeleiding bij ziekte en verwerking van COA- en wetswijzigingen.

U behoudt in geval van payrolling het operationeel werkgeverschap. Dit houdt in dat u zelf verantwoordelijk blijft voor de dagelijkse leiding op de werkvloer. U verzorgt de werving en selectie procedure en neemt nieuwe werknemers aan, u bepaalt de hoogte van het salaris, voert beoordelingsgesprekken en regelt andere interne zaken binnen het bedrijf. Kortom, uw personeel staat bij ons op de loonlijst, maar op de werkvloer verandert er voor hen niets.

Door te kiezen voor payrolling via Flexx Talent Uitzendbureau bespaart u tijd en kosten, maar u vergroot ook de flexibiliteit van uw contractvormen vanwege de voordelen van onze NBBU CAO.

De kenmerken van Flexx Talent Uitzendbureau

 • Scherpe en transparante all-in uurtarieven
 • Vermindering van risico’s
 • De kosten van uw personeel zijn inzichtelijk en worden per medewerker gespecificeerd op onze factuur
 • Besparing van kosten en tijd
 • Vergroting van flexibiliteit in contractvormen
 • Medewerkers blijven in dienst van Flexx Talent
 • Flexx Talent is juridisch werkgever en verzorgt de administratieve rompslomp
 • Uw bent operationeel werkgever en bepaalt wat er op de werkvloer gebeurt

Bent u benieuwd wat payrolling kost? Graag brengen we een vrijblijvende offerte voor u uit. Wij reageren altijd z.s.m. op uw aanvraag. U mag ons ook altijd bellen via 010-3035030 of mailen naar info@flexxgroup.nl.

Wij mogen werken voor:

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen en welk kostenplaatje daarbij hoort? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 010-3035030 of vraag direct een offerte aan.

Vraag offerte aan

Contact

Flexx Talent Uitzendbureau B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.