Studentchauffeurs

Maak van uw reistijd effectieve werktijd door gebruik te maken van een professionele studentchauffeur van Flexx Mobility. Onze studentchauffeurs zorgen ervoor dat uw reis comfortabel, efficiënt en vlekkeloos verloopt. U heeft geen last van files en hoeft niet eindeloos te zoeken naar een parkeerplek. Kortom, u komt ontspannen aan op uw bestemming.

Een comfortabele reis

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis comfortabel, efficiënt en vlekkeloos verloopt. De studentchauffeur rijdt u in uw eigen auto naar iedere gewenste locatie, ongeacht of dit in Nederland of in het buitenland is. U wordt door onze chauffeur voor de deur afgezet en hij of zij staat weer klaar bij vertrek. De chauffeurs zijn 24/7 in te schakelen en dus altijd beschikbaar.

De voordelen van een studentchauffeur

Flexibele tijden 24/7 beschikbaar
Maak van uw reistijd efficiënte werktijd
U komt ontspannen aan op uw bestemming
U wordt afgezet voor de deur van uw afspraak
In uw eigen auto naar iedere gewenste locatie
Uw wensen staan centraal

Uw persoonlijke assistent

Onze chauffeurs blinken uit in hospitality en kunnen naast de autorijden ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals:

Het wassen van uw auto

De auto naar de garage brengen en/of ophalen

Regelen van de winterbandenwissel bij de garage

Bezorgen of ophalen van belangrijke documenten

Auto naar vakantie bestemming brengen en/of ophalen

Ophalen en/of wegbrengen naar luchthavens

Tarieven

Flexx Mobility hanteert voor een standaard studentchauffeur een regulier tarief van €19,95 per uur (minimale afname 3 uur).

Wij hanteren verschillende tarieven afhankelijk van de afname van het aantal uren per maand en eventuele extra werkzaamheden. De minimale afname bedraagt altijd 3 uur. Wilt u weten wat het kost om een studentchauffeur in te huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het inhuren van een studentchauffeur? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.