Koeriers

De koerier van Flexx Mobility draagt zorg voor uw goederen. Snelheid, efficiëntie en kwaliteit is de standaard van onze koeriersdienst. Wij zijn de aangewezen partij om uw goederen snel, veilig en efficiënt van A naar B te brengen.

Zorgeloos vervoer van uw goederen

Wilt u goederen laten bezorgen en zeker weten dat alles op tijd en in goede staat aankomt bij de ontvangende partij? Schakel dan een betrouwbare koerier van Flexx Mobility in. We hebben ruime ervaring in koeriersdiensten en beschikken over een grote database met chauffeurs. De ervaren en representatieve koeriers brengen u goederen graag voor u van A naar B. U kunt onze koerier bijvoorbeeld inschakelen voor de dagelijkse bezorging van producten bij afnemers of voor een eenmalig transport.

De voordelen van een koerier inhuren

Uw goederen brengen wij op tijd en in goede staat van A naar B

Ontzorging van uw HR-afdeling

Gemak en snelheid, u vraagt en wij regelen alles

Een betrouwbare vervoerspartner, onze chauffeurs vallen onder de NBBU CAO

Chauffeurs schakelt u in op afroepbasis 24/7

Afspraak is afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De kosten voor deze dienst zijn vergelijkbaar met die van oproepkrachten en vaste personeelsleden die bij u in dienst zijn. Onze chauffeurs zijn op flexibele basis inzetbaar en treden niet bij u in dienst. Dit betekent dat u ons ten alle tijden in kunt schakelen en alleen betaalt voor de diensten die u afneemt. We rekenen met gewerkte bezorgtijd. U betaalt niet voor de tijd die de koerier onderweg is om aan de bezorgrit te beginnen.

Meer informatie over het inhuren van een koerier?

Voor meer informatie over het inschakelen van een koerier via Flexx Mobility kunt u contact opnemen met onze kantoormedewerkers op 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van onze diensten toe. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.