Directiechauffeur

Directiechauffeur nodig? Flexx Mobility levert voor u een gediplomeerde directiechauffeur die u veilig overal naartoe brengt. Onze chauffeurs zijn representatief, flexibel en betrouwbaar en minimaal in het bezit van CCV-D1. Met onze chauffeurs bent u verzekerd van kwaliteit.

Een aangename reis

Onze chauffeur brengt u graag op een comfortabele manier waar u moet zijn. Aan een directiechauffeur worden hogere eisen gesteld dan aan een studentchauffeur. Zo beschikt hij of zij over erkende chauffeursdiploma’s en doet er alles aan om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. De chauffeur kan bijvoorbeeld ook hotels voor u regelen, zorgdragen voor in- en uitchecken, gasten ophalen of afspraken voor u maken. Onze chauffeurs zijn representatief en zijn in te schakelen voor zowel zakelijke als privé ritten.

Inhuren van een directiechauffeur

De chauffeur kan in uw eigen auto rijden of indien gewenst in een representatieve auto van Flexx Mobility. De chauffeur staat 24 uur per dag voor u klaar. Een directiechauffeur is op afroep te bestellen bij Flexx Mobility. Het is echter ook mogelijk om een chauffeur voor langere tijd bij ons in te huren. In dat geval wordt de chauffeur aan uw organisatie gedetacheerd. Tevens kunnen wij de Werving en Selectie verzorgen bij de zoektocht naar de juiste directiechauffeur voor uw organisatie.

Meer weten over het inhuren van een chauffeur?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het inhuren van een chauffeur? Onze kantoormedewerkers beantwoorden met plezier uw vragen of maken een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

De voordelen op een rij

Een directiechauffeur kan op flexibele tijden voor u klaar staan

Van uw reistijd maakt u effectieve werktijd

Geen last van files en ontspannen aankomen op uw bestemming

U wordt door onze chauffeur afgezet voor de deur van uw afspraak, dus geen irritaties bij het zoeken naar een parkeerplek

We rijden van en naar locaties door heel Europa

Onze chauffeur kan ook zorgdragen voor andere werkzaamheden

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.