Blessurechauffeur

Een blessure opgelopen? Vervelend, zeker wanneer u tijdens het herstelproces wel gewoon in staat bent om te werken, maar autorijden niet mag of kan. Door een blessurechauffeur in te huren via Flexx Mobility blijft u gewoon mobiel tijdens uw herstelperiode. De blessurechauffeur is zowel voor uzelf als voor uw werkgever een ideale oplossing.

Mobiel blijven tijdens uw herstel

Als u via Flexx Mobility een blessurechauffeur inhuurt, zoeken wij een representatieve kandidaat. Hij of zij neemt telefonisch contact op om afspraken te maken over het tijdstip en de ophaallocatie. U kunt thuis opgehaald worden, maar bijvoorbeeld ook bij de praktijk van uw fysiotherapeut of revalidatiearts. Aan het eind van uw werkdag, op een vooraf afgesproken tijd, komt onze chauffeur u weer oppikken en rijdt u weer veilig naar huis of naar een andere locatie. De chauffeur inschakelen om u van huis naar bijvoorbeeld het ziekenhuis te brengen is ook mogelijk.

De voordelen van een blessurechauffeur

Onze studentchauffeur is flexibel en 24/7 inzetbaar

Tijdens het reizen heeft u tijd om te ontspannen of te werken

Als extra bonus heeft u geen last van files of parkeerproblemen en komt u ontspannen aan op uw bestemming

Een studentchauffeur rijdt u in uw eigen auto of een van onze representatieve huurauto’s naar iedere gewenste locatie

Meer weten?

Wilt u weten wat het kost om een blessurechauffeur in te huren via Flexx Mobility? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor meer informatie staan onze kantoormedewerkers u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-3035030 of via info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.