Auto met chauffeur huren

Flexx Mobility levert een auto met chauffeur tegen scherpe tarieven. Wij beschikken over representatieve auto’s met chauffeurs die wij inzetten voor bijvoorbeeld vervoer van en naar ambassades, congressen, overheden, multinationals en evenementen. Een auto met chauffeur is ideaal als u tijdelijk of voor langere tijd niet beschikt over een eigen auto.

Geen eigen auto? Onze chauffeur brengt u graag naar uw bestemming

Uw partner gaat steeds vaker met de auto op pad, u heeft uw oude auto verkocht en de nieuwe auto is nog niet geleverd, u reist met het openbaar vervoer of per vliegtuig naar uw bestemming? Als u tijdelijk of voor een langere tijd niet beschikt over een auto, maar toch mobiel wilt blijven, dan heeft Flexx Mobility de oplossing: een auto met chauffeur huren.  Maak het uzelf gemakkelijk en laat onze chauffeur u ophalen en brengen naar elke locatie in Europa.

Auto met chauffeur huren, de voordelen:

Flexibele tijden 24/7 beschikbaar
Tijdens het reizen kunt u werken of even ontspannen
U komt ontspannen aan op uw bestemming
De chauffeur rijdt u naar iedere gewenste locatie binnen Europa
Mobiel blijven als u niet beschikt over een auto
Uw wensen staan centraal

De auto’s van Flexx Mobility

Wilt u een auto met chauffeur huren bij Flexx Mobility, dan is er keuze uit de volgende auto’s:

Volkswagen Transporter

Onze Volkswagen Transporter is een ruim busje met plaats voor 8 personen en een chauffeur. Ideaal voor shuttlediensten tijdens evenementen, personeelsvervoer of vervoer van en naar luchthavens. U huurt een Volkswagen Transporter voor €70,- huur per dag exclusief brandstof, 100 km vrij en €22,95 voor de chauffeur exclusief btw. De minimale afname bedraagt 4 uur.

Mercedes V-klasse

De Mercedes V-klasse is een ruim busje dat plaats biedt aan maximaal 7 personen. De auto is uitgerust met allerlei luxe, zoals comfortabele lederen stoelen, tv-schermen, privacy glas rondom, een schuif-kanteldak, vergadertafels en natuurlijk climate control. U huurt een Mercedes V-klasse met chauffeur voor €72,50 per uur all-in exclusief btw. De minimale afname bedraagt 5 uur.

BMW 7 serie of gelijkwaardig

Heeft u niet zoveel zitplaatsen nodig, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een BMW 7 serie met 5 zitplaatsen. Het interieur is volledig van leer, de stoelen zijn verstelbaar en voorzien van ventilatie en verwarming. Er is een groot scherm en uiteraard navigatie. U huurt een BMW 7 serie met chauffeur voor €69,50 per uur all-in exclusief btw. De minimale afname bedraagt 5 uur.

Volvo S80

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Volvo S80 met 5 zitplaatsen. Het interieur is volledig van leer, privacy glas, climate control en gedekte kleur uitgerust. U huurt een Volvo S80 met chauffeur voor €49,50 per uur all-in exclusief btw. De minimale afname bedraagt 5 uur.

 

Andere auto met chauffeur huren?

Voldoen bovenstaande auto’s niet aan uw wensen en wilt u graag een ander type auto met chauffeur huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze vervoerspartners hebben namelijk een zeer uitgebreid wagenpark.

Meer weten?

Wilt u een auto met chauffeur huren of meer informatie? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.