Airport service & vakantie service

Ga ontspannen op reis en kies voor het gemak van de Airport Service of Vakantie Service van Flexx Mobility. Airport Service houdt in dat onze chauffeur u met uw eigen auto naar het vliegveld brengt en na de reis weer ophaalt. Bij de Vakantie Service brengt de chauffeur uw auto met bagage naar uw vakantiebestemming en reist u zelf met het vliegtuig.

Airport Service

Gaat u op zakenreis of vakantie en vertrekt u vanaf een vliegveld in Nederland, België of Duitsland? Parkeren op luchthavens is duur, zeker als u voor langere vertrekt naar het buitenland. Flexx Mobility biedt de uitkomst met de Airport Service.

Onze representatieve chauffeur haalt u thuis op en brengt u in uw eigen auto naar het vliegveld. Beschikt u niet over eigen vervoer, dan is het ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Op het vliegveld assisteert onze chauffeur met het uitladen van de bagage. Vervolgens parkeert hij of zij uw auto weer bij u thuis voor de deur of bij ons op kantoor. Bij terugkomst van de reis wacht onze chauffeur bij de gate, helpt met de bagage en brengt u vervolgens veilig thuis in uw eigen auto. Krijgt u zakenrelaties uit het buitenland op bezoek? Onze chauffeurs halen en brengen uw gasten in een auto van uw bedrijf of een van onze auto’s naar de gewenste bestemming.

Onze chauffeur haalt en brengt u van en naar de luchthaven in uw eigen auto

Geen dure parkeerkosten

Uw reis begint en eindigt ontspannen dankzij onze Airport Service

Vakantie Service

Begin uw vliegvakantie goed en maak het uzelf gemakkelijk door gebruik te maken van onze Vakantie Service. Onze betrouwbare chauffeur rijdt uw auto, eventueel met bagage, naar de vakantiebestemming. Dit betekent voor u comfortabel reizen met weinig bagage en een besparing op taxikosten of kosten voor autohuur. Bij aankomst op de luchthaven staat uw auto met bagage voor u klaar. U kunt uiteraard voor de terugreis opnieuw gebruik maken van de Vakantie Service.

U reist alleen met handbagage. Andere overige bagage neemt onze chauffeur mee

U beschikt op vakantie over uw eigen auto

U bespaart taxikosten of kosten voor autohuur

Een auto inclusief chauffeur huren is tevens mogelijk

Ook voor zakenreizen, eventueel in combinatie met Airport Service

Uw wensen staan centraal

Meer weten over onze vakantie of airport service?

Wilt u meer informatie over onze Airport Service of Vakantie Service of direct een offerte aanvragen? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Door middel van onze online reserveringentool van Flexx Mobility, kunt u een reservering in ons systeem plaatsen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.