Chauffeursdiensten

Flexx Mobility levert verschillende chauffeursdiensten in Nederland en Europa. Het inhuren van een chauffeur biedt allerlei voordelen. Gewoon door kunnen werken tijdens het reizen bijvoorbeeld, mobiel blijven als u een blessure hebt opgelopen of veilig naar huis gebracht worden wanneer u een alcoholisch drankje heeft gedronken. Wat de reden ook is om niet zelf achter het stuur plaats te nemen, onze chauffeur brengt u met plezier naar uw bestemming.

 Studentchauffeurs

Auto met chauffeur

 Blessurechauffeur

 Directiechauffeur

 BOB chauffeur

 Koeriers

 Airportservice

 Valet Parking

Tarief

Alle chauffeursdiensten werken op oproepbasis. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de uren die de chauffeur voor u werkt. Een chauffeur inhuren kan al voor een scherp tarief van €19,95 per uur exclusief btw. Voor onze chauffeursdiensten hanteren we verschillende tarieven afhankelijk van de afname van het aantal uren per maand en eventuele bijkomende werkzaamheden. De minimale afname van onze chauffeursdiensten bedraagt 3 uur. Heeft u meer dan 40 uur per maand een chauffeur nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Voordelen van het inhuren van een chauffeur

Het inhuren van een chauffeur via Flexx Mobility is natuurlijk een investering, maar het levert veel voordelen op:

U wordt thuis of op een andere locatie naar keuze opgehaald

Onze chauffeur rijdt naar iedere locatie binnen Europa

De chauffeur kan gebruik maken van uw eigen auto of een auto van Flexx Mobility

Tijdens het reizen kunt u rustig werken of even ontspannen

U kunt altijd naar uw plek van bestemming, ook als u zelf niet in staat bent om te rijden

De chauffeur is representatief gekleed in pak met stropdas. Andere kleding is uiteraard ook mogelijk als u dat wenst.

Grote poule veilige en betrouwbare chauffeurs

We werken met studentchauffeurs die door ons zorgvuldig worden geselecteerd. Alle chauffeurs van Flexx Mobility zijn uiteraard in het bezit van een geldig rijbewijs. Daarnaast hebben ze een interne rijopleiding gevolgd van onze vaste rij-instructeur. Tijdens deze training leren de chauffeurs om veilig, efficiënt en verantwoord te rijden.

We hebben ruim 10 jaar ervaring in de chauffeursbranche en beschikken over een poule van meer dan 250 chauffeurs. De chauffeursdiensten zijn verspreid over het hele land waardoor Flexx Mobility een landelijke dekking heeft. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze chauffeursdiensten als u naar een bestemming in het buitenland gebracht moet worden. We rijden door heel Europa.

Gebruik maken van onze chauffeursdiensten of meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze chauffeursdiensten of graag meer informatie ontvangen? Stel al uw vragen gerust. Onze kantoormedewerkers staan u met plezier te woord via 010-3035030 of info@flexxgroup.nl. Direct een reservering plaatsen kan ook door onze reserveringstool in te vullen.

Reserveren

Contact

Flexx Mobility B.V.
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
010 – 303 5030
info@flexxgroup.nl

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord!

010 – 303 5030

Flexxgroup wordt gewaardeerd met 5 sterren o.b.v. 6 reviews.