klantenservice

Sta jij altijd klaar om klanten te helpen? En is een service met een glimlach jou op het lijf geschreven? Bekijk onze klantenservice vacatures! Met jouw rol binnen klantenservice ga je aan de slag om de vragen van klanten te beantwoorden. Jij zet klantvriendelijkheid met stip op één en met je communicatie skills weet je als geen ander hoe je klanten te woord staat. Bij FlexxGroup zorgen we dat jij een baan krijgt binnen klantenservice die bij je past! 

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers

Werken in de klantenservice

Als medewerker van de klantenservice heb jij namens jouw opdrachtgever contact met klanten. Je wordt via verschillende kanalen benaderd door klanten wanneer zij eventuele vragen hebben of een een probleem hebben met de service of het product. Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met de antwoorden en oplossingen die jij biedt. Communicatie, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid zitten jou in het bloed. Enthousiast geworden? Wij helpen jou graag vooruit!

Contact en diversiteit

Het allerleukste aan werken in de klantenservice? Het contact met klanten en de diversiteit! Wanneer jij ‘s ochtends opstaat weet je niet hoe jouw dag zal gaan verlopen: elke dag is anders. Daarnaast nemen klanten contact met jou op via diverse kanalen. Aan jou de taak om die vragen via telefoon, e-mail, chat of social media kanalen goed te structureren! Zo zorg je dat elke klant geholpen wordt. Leuk om te weten: ontzettend veel organisaties hebben een klantenservice, zo ook veel van onze opdrachtgevers. Dit betekent dat jij aan de slag kan als klantenservice medewerker binnen een sector die jij interessant vindt of affiniteit mee hebt. FlexxGroup zorgt dat jij een baan binnen de klantenservice vindt bij een organisatie die echt bij jou past. 

Meer over FlexxGroup

Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures