horeca

Een van de branches waar FlexxGroup de grootste poule aan medewerkers in heeft, is de horeca. Vers van school? Getraind en ervaren? Via FlexxGroup ben je voor diverse functies binnen de horeca inzetbaar bij onze opdrachtgevers.

Bekijk vacatures Voor opdrachtgevers  

Werken in de horeca

Drankjes serveren als barmedewerker of voorbereidingen treffen voor een feest als medewerker partycatering. Maar ook gasten vriendelijk ontvangen als gastvrouw/-heer en tafels opdekken en afruimen als medewerker bediening. Werken in de horeca via FlexxGroup betekent dat je continue in beweging bent. We laten je groeien, ontdekken, leren en ervaren! 

Werken als medewerker bediening

Jij zorgt ervoor dat restaurantgasten nooit naar een rommelige, ongezellige tafel met lege borden hoeven te kijken! Je zorgt dat tafels optimaal gedekt en afgeruimd zijn, en met jouw oog voor detail zie jij toe dat het glaswerk en bestek streep- en vlekkeloos gepoleerd is!

Werken als barmedewerker

De drankjes uit jouw handen worden perfect geserveerd en bovendien zorg jij ervoor dat de bar er altijd uitnodigend uitziet. Tenslotte zorg je dat jouw collega-barmedewerkers nooit misgrijpen als er ijsblokjes, rietjes of andere zaken nodig zijn voor de perfecte cocktail. 

Werken als medewerker partycatering 

Als medewerker partycatering draag je zorg voor alles wat het feest tot een feest moet maken. Je zet materialen klaar en dekt tafels op, je schenkt drankjes in deelt gerechten uit en vult voorraden bij. Na afloop zorg je dat de locatie er weer spic en span uitziet. Kortom: onze opdrachtgever heeft geen omkijken naar jou en alles rondom zijn event! 

Werken als gastvrouw/gastheer of hostess/host

Je bent het eerste aanspreekpunt op een congress, diner/lunch, presentatie of beurs van onze opdrachtgever. Met jouw sociale skills zorg je ervoor dat de gasten zich vanaf de eerste seconde volledig op hun gemak voelen. Jij bent hartelijk, enthousiast, kalm en zakelijk als dat gewenst is. Met andere woorden: je bent hét visitekaartje van het evenement. 

Werken als party manager/coördinator 

FlexxGroup heeft naast veel talentvolle uitvoerende medewerkers ook aansturend talent dat ingezet kan worden voor de horeca personeelsdiensten. Zo stuur je als partycoördinator medewerkers partycatering aan en sta je garant voor een perfecte voorbereiding, voortgang én afsluiting/afbouw van de party. 

In de rol van partymanager ben je verantwoordelijk voor de indeling van het personeel, het optimaliseren van werkprocessen en verzorg je de administratie rondom een event. 

Meer over FlexxGroup

 Over werken via FlexxGroup 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een van bovenstaande branches? Lees meer over werken via FlexxGroup of schrijf je in! 

Werken via FlexxGroup Inschrijven

Contact

Heb je nog vragen over ons, onze vacatures of over iets anders? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder. 

Neem contact op

Werken bij het team van FlexxGroup betekent dat je continu in beweging bent. Zo kom je vooruit. We helpen je groeien, ontdekken, leren en ervaren. We brengen je naar de volgende stap. Wat is die van jou?

Bekijk vacatures